Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Industrial

Industrial Industrial

 

L’industrial de Manlleu, per tradició, experiència i consolidació, necessita eines que li permetin progressar i millorar la seva competitivitat per afrontar en primera línia la nova revolució industrial, l’Industria 4.0. Per això disposa de recursos com el portal manlleuempreses, potent directori per trobar sinergies amb altres empreses de Manlleu, el blog empresarial Fem Xarxa,  la Formació Comarcal 2016, els premis Innovacat i un ampli ventall de Serveis a l’empresa que l’OPE posa al seu abast.


 

  • BANNER ESTIU OPE

    L’OPE posa en marxa la campanya de treball a l’estiu

    18/5/2017

    Des de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu s’ha creat un dispositiu especial per poder atendre la demana de personal de les empreses que aquest estiu tinguin vacants de personal, ja sigui per poder substituir treballadors o treballadores o per fer front a un augment de feina. D’altra banda, es pretén facilitar a les persones estudiants o que vulguin una feina de temporada la tasca de buscar una feina durant els mesos de juny a setembre.

Registres del 4 al 4 de 10
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 10 ]

 

Et pot interessar


ballot industriaPolígons industrials

Es presenten les dades informatives de les empreses ubicades al polígons industrials de Manlleu així com informació dels espais disponibles, en lloguer o venda, de naus o parcel·les.


ballot industriaInventari d'eines de finançament

Selecció d’ajuts, subvencions i eines de finançament en vigor per les empreses i autònoms que poden ajudar a les empreses del territori en el seu creixement i millora de la competitivitat.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació
de Catalunya en el marc dels Programes de Desenvolupament local.

logos sub


ballot industriaFem Xarxa

Espai a la xarxa per difusió de noticies, activitats, articles i tot el que passa en l’àmbit de l’economia i l’ocupació a Manlleu.

 

 

 

Cursos i tallers

Osona: formació empreses i emprenedors

 

El programa Formació per a empreses i emprenedors el treballem de manera conjunta totes les entitats de promoció econòmica de la comarca. Enguany, consta de 33 sessions de temàtica variada que aprofundeixen en les àrees de l’empresa: direcció i gestió, econòmica financera, màrqueting, comercialització i producció. També hi ha sessions per treballar l’àmbit de les TIC, la innovació empresarial, la xarxa de contactes i la planificació estratègica empresarial.

 

 

Save

Save

 

 


Associacions empresarials


Enllaços d'interès

 

 

innovacat

Save

Save

Save

Fem Xarxa

manlleuempreses

Save

Save

Data de modificació: 21/09/2017 14:08:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter