Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/10/2019

Manlleu organitza una xerrada oberta a la població sobre l’autoconsum elèctric

L’objectiu és aportar informació sobre instal·lacions solars fotovoltaiques en l’àmbit domèstic i les bonificacions que poden comportar

L’Ajuntament de Manlleu ha organitzat una xerrada adreçada a la població per tal d’informar sobre les instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum. En aquests moments la generació d’energia per a particulars i empreses és un tema que torna a estar d’actualitat, degut al nou marc normatiu, més favorable, i al progressiu encariment de l’electricitat.

La xerrada tindrà lloc el proper dilluns, 4 de novembre, a les 19 h al Lab Manlleu, espai de Coworking (C/ Prior Tarafa, 11). En una primera part s’explicarà què és l'autoconsum elèctric, quina és la normativa actual i les noves bonificacions que s’han establert.

A continuació, les empreses de Manlleu que ofereixen aquesta tecnologia explicaran amb detall com són les instal·lacions, quines prestacions tenen i quins serveis ofereixen. Hi participaran les empreses Electricitat Anglada & Altimiras Enginyers, Lavola-Anthesis & Inalco, Lluís Sellabona i Sergi Portell.

Aqueta és una activitat gratuïta i que no requereix inscripció prèvia. L’Ajuntament agraeix la col·laboració de l'Agència de l'Energia d'Osona del Consell Comarcal i a AICO, l'Associació d'Instal·ladors Catalans Oficials.


Imatges relacionades

FV_autoconsum

Documentació adjunta

Data de modificació: 29/10/2019 09:00:06

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter