Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/11/2019

Manlleu celebra el 4rt Fòrum Educatiu del PEC, el Projecte Educatiu de Ciutat

El dissabte dia 30 de novembre, el Museu del Ter acollirà durant tot el matí la quarta edició d’aquesta trobada anual de reflexió i debat sobre l’educació a Manlleu. El fòrum començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins a les 13h.

El proper dissabte, 30 de novembre, Manlleu acollirà el 4rt Fòrum Educatiu, promogut des del Projecte Educatiu de Ciutat. El Fòrum és un espai anual de reflexió i debat entorn a l’educació. Sota el lema ‘Nosaltres eduquem’, la jornada està oberta a tothom qui vulgui participar i aportar la seva opinió sobre l'educació a Manlleu, tant personal del món de l’educació, com membres d’entitats i persones a títol individual.

El focus d’aquest 4rt Fòrum se centrarà en l’àmbit de ciutat educadora, posant en valor el potencial educatiu de l’entorn, de les entitats de Manlleu i de tots els agents eductius del territori com a protagonistes del procés educador. Per fer-ho comptarà en primer lloc amb la conferència d’Enric Prats “Teixint complicitats i aliances per educar a la ciutat”, que aportarà context a l’òptica global que es vol treballar en aquest Fòrum. A continuació, es presentarà un nou projecte educatiu de Manlleu, el projecte “Bon Dia”, promogut des del PEC.

Les protagonistes de la jornada seran les entitats de Manlleu que exposaran i posaran de relleu la seva tasca educativa a la ciutat a partir d’uns pòsters elaborats per elles mateixes. Finalment, es realitzarà una dinàmica participativa per reforçar i impulsar nous projectes educatius a través de nous vincles entre elles.   

Aquesta és una jornada oberta a tothom i es vol comptar amb el màxim de participació per tal de crear un debat ric i constructiu. Les persones que vulguin assistir-hi poden inscriure’s a través del formulari que trobaran al web de l’Ajuntament de Manlleu: www.manlleu.cat


Imatges relacionades

191110 NOVA DATA PEC2.jpg
191110 NOVA DATA PEC1.jpg

Data de modificació: 21/11/2019 09:52:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter