Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19/4/2017

Avui a la tarda, dimecres 19 d’abril, l’àlcalde, Àlex Garrido, assistirà a la 4a edició del Segell Infoparticipa a Catalunya.

Al llarg de la jornada d’aquesta tarda es farà l’entrega dels guardons del Segell Infoparticipa, que avalua la qualitat i transparència de la comunicació pública. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics. 

En el cas de l’Ajuntament de Manlleu, aquest serà el 4rt any consecutiu que rep el distintiu.

Web infoparticipa: http://mapainfoparticipa.com/index/home/2 

 


Imatges relacionades

170419 infoparticipa

Data de modificació: 19/04/2017 14:23:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter