Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/4/2017

Manlleu inaugura Lab. Espai de Coworking, per impulsar la innovació, l’emprenedoria i la cooperació empresarial

La inauguració serà el dijous dia 27 d’abril, a partir de les 5 de la tarda. Es celebrarà un diàleg obert entre Aniol Brosa i Josep Maria Quintana previ a l’acte d’inauguració institucional, al que assistirà Dionís Guiteras, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona

Manlleu inaugura el Lab. Espai de Coworking, un equipament coconstruït a través d’un procés participatiu entre persones emprenedores de la ciutat i l’Ajuntament de Manlleu. El Lab està ubicat a l’espai que ocupava l’antiga biblioteca de Gràcia, al carrer Prior Tarafa, 11.

Amb les portes obertes des de principis de mes, el proper 27 d’abril s’inaugurarà oficialment l’equipament amb un diàleg obert entre Aniol Brosa, Co-fundador de u!studio entertainment group, i Josep Maria Quintana, consultor especialista en màrqueting i vendes i Director General a Interim Management. En aquest diàleg es parlarà d’innovació, cooperació empresarial i de les oportunitats del treball en xarxa. Tot seguit, hi haurà les intervencions d’Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica, Joventut i Indústria, Dionís Guiteras, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu.

L’equipament pretén ser un node de referència per impulsar projectes empresarials innovadors. El Lab vol crear una xarxa de cooperació i interacció entre iniciatives i idees empresarials, a través de la utilització dels seus espais de treball polivalents i compartits de caràcter fix i ocasional. L’equipament, que neix fruit d’un procés de cocreació, espera poder acabar de definir la concreció i utilitat del mateix amb els diferents agents que en faran ús habitual.

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu tindrà també un punt d’atenció i suport al Lab, relacionat amb l’empresa, l’emprenedoria i l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Durant tot el mes d’abril l’espai romandrà obert per informar, tramitar sol·licituds i amb voluntat que totes les persones interessades puguin conèixer i provar les instal·lacions de manera gratuïta fins al dia de la inauguració.

 

Programa del 27 d’abril: 

17.00h

Obertura de portes per conèixer l’equipament

 

17.30h

Diàleg obert entre Aniol Brosa, Co-fundador de u!studio entertainment group, i Josep Maria Quintana, consultor especialista en màrqueting i vendes i Director General a Interim Management

 

19.00h

Inauguració oficial del LAB ESPAI DE COWORKING

 

  • Eudald Sellarès, Regidor de Promoció Econòmica , Joventut i Indústria.  
  • Dionís Guiteras, Vicepresident primer de la Diputació de Barcelona
  • Àlex Garrido, Alcalde de Manlleu

 

Contacte i horaris amb atenció al públic Lab Espai de Coworking Manlleu:

C/ Prior Tarafa, 11 (Manlleu)
De dilluns a divendres: de 10h a 14h i de 16h a 18h
93 7827161 / ope@manlleu.cat / www.manlleu.cat


Imatges relacionades

170420 inauguració_lab

Data de modificació: 20/04/2017 09:11:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter