Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/7/2017

Comencen les jornades “A l’estiu, la cultura es viu” a Manlleu

Per tercer any consecutiu, l’Associació Cultural L’escriba ens proposa, en una estreta col·laboració amb l’Ateneu Manlleu, un juliol ple d’activitats culturals. El cicle s’iniciarà el dijous 6 de juliol a les 8 del vespre, amb la presentació del llibre “Nosaltres dos” de Xavier Bosch, a càrrec del mateix autor.

Les jornades d’estiu d’enguany s’iniciaran el 6 de juliol amb la presentació del llibre “Nosaltres dos” de Xavier Bosch, guanyador del Premi Ramon Llull de l’any 2015 amb la novel·la “Algú com tu”. La presentació anirà a càrrec del mateix autor, que seguidament signarà exemplars que es podran adquirir allà mateix. Aquest primer acte, que donarà el tret de sortida a un juliol molt cultural a la ciutat, tindrà lloc a les vuit del vespre, al local social de l’Ateneu Manlleu.

L’activitat es reprendrà el dijous 13 de juliol també a les vuit del vespre amb una taula rodona sota el títol “Grans malvats. Perfils criminals en la literatura i el cinema”. L’activitat estarà moderada per Irene Solanich i anirà a càrrec de Sebastià Bennasar (escriptor i traductor), Raquel Gámez (escriptora) i Marc Moreno (escriptor i editor), tots tres vinculats a l’editorial “Llibres del Delicte”. En aquesta taula rodona els participants parlaran, entre altres temes, de la posició de la novel·la negra en el mercat actual, del procés creatiu, etc. i de tot allò que els assistents vulguin saber o preguntar tot prenent alguna cosa fresca al local social de l’Ateneu Manlleu.

La següent activitat tindrà lloc el diumenge 23 de juliol a les sis de la tarda i està inclosa a la programació de les Llunes del Ter (zona embarcador). Consistirà en una subhasta de literatura i cinema amenitzada amb grans dosis d’humor. És una activitat en què el públic podrà adquirir llibres i pel·lícules a un preu de broma i, alhora, ajudar a “L’escriba” a finançar les jornades.

El punt final el posarà una sessió de cinema. Dijous 27 de juliol a les vuit del vespre es projectarà el curtmetratge “Hoy me ha pasado algo muy bestia”, que serà presentat pel seu director, Iván Mulero, i el seu equip i l’escriptor de la novel·la homònima, Daniel Estorach. La nit i les jornades acabaran amb el documental “Songokumania. El big bang del manga”, el qual serà presentat pel director i escriptor de l’assaig Oriol Estrada. De nou, l’activitat tindrà lloc a l’Ateneu Manlleu i comptarà amb la col·laboració d’“El Cinèfil”.

L’escriba i l’Ateneu Manlleu són dues entitats sense ànim de lucre que vetllen per la propagació i la difusió de la cultura en totes les seves formes a la vila de Manlleu.


Imatges relacionades

Jonades estiu 2017

Data de modificació: 04/07/2017 10:48:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter