Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/7/2017

“Desaparèixer”, exposició fotogràfica de Ricard Muné a Can Puget

Sota el títol “Desaparèixer”, Ricard Muné presenta a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu, tres reportatges fotogràfics: Pati de pedres, Adiós Pachamama i Desaparèixer. L’exposició es podrà visitar del 8 al 30 de juliol.

Les exposicions seran les següents:

Pati de pedres (l'última mort dels refugiats)

Pati de pedres descriu les condicions de vida amb les que s'han hagut de conformar a viure la gent que fuig de la destrucció i la desesperació de la guerra de Síria i l'Orient Mitjà. Intenten trobar un futur digne, però romanen tancades en aquests camps de concentració de l'Europa del segle XXI. El reportatge també posa rostre a tota aquesta gent que s'ha convertit tan sols en un nombre, invisibles als ulls del món, i que ara passen els seus dies en aquests abocadors de residus de la misèria humana. 30 fotos Din A3.

Adiós Pachamama

Adiós Pachamama és un reportatge fotogràfic que parla de la gent del Perú que ha abandonat el camp per anar a viure a la gran ciutat. Gent que sempre havia viscut de la terra i dels seus cultius i que ho deixa tot enrere per la promesa d'una vida millor. La realitat és que molts d'ells malviuen al carrer, demanant caritat, i sobreviuen d'una manera molt precària. 20 fotos Din A4.

Desaparèixer

Desaparèixer és una sèrie de retrats de persones de Barcelona excloses dels estàndards de la societat i del seu ritme frenètic. Deambulen com fantasmes en un món que ja no els pertany. 8 fotos 9X14 cm.

L’exposició “Desaparèixer” es podrà visitar a la Sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3, del 8 al 30 de juliol de 2017, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.


Imatges relacionades

Desaparèixer, exposició fotogràfica

Data de modificació: 04/07/2017 12:47:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter