Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/8/2016

Un grup de persones de l’església “Su mejor vida” dedica una jornada a la neteja de la casa i els jardins de Can Mataró

El grup estava format per una setantena de persones, entre elles un grup procedent de Pittsburg. Aquest és el primer acte de servei a la comunitat impulsat des de “Su mejor vida”, que ja ha expressat el seu desig d'involucrar-se en altres projectes de ciutat.

El passat dissabte dia 6 d’agost un grup d’unes 70 persones va fer una jornada de neteja a la casa de Can Mataró. Les tasques del grup, prèviament pactades amb l’ajuntament, consistien en treure envans i tarimes de fusta, rajoles i vidres en mal estat. Com que el grup era nombrós i s’avançava a bon ritme, finalment també es van fer tasques de neteja als jardins de la finca. 

Entre el grup de persones que va participar en aquesta jornada hi havia el Pastor Bruce W. Schafer, principal responsable de l'església Grace Life Church, de Pittsburg (Pensylvania) i mentor dels Pastors Josué i Míriam, principals responsables de l'església Su Mejor Vida de Manlleu. Al Pastor Schafer l’acompanyaven un grup de 14 persones procedents de Pittsburg que van sumar esforços amb alguns dels assistents a l'església Su Mejor Vida (iSMV), de Manlleu, aconseguint així ser una setantena de persones treballant a Can Mataró. 

Segons comenta el Pastor Josué “El Pastor Bruce W. Schafer és un visionari i té experiència en fer i desenvolupar projectes de servei a la comunitat i aquesta mateixa filosofia, la necessitat d’involucrar-se en la societat, realitzant tasques de servei a la comunitat, sumant esforços, perquè aquesta ciutat millori i creixi econòmicament, culturalment i socialment, és la que es treballa des de “Su mejor vida” a Manlleu”. 

Des de l’església “Su mejor vida” agraeixen a l’ajuntament la confiança dipositada en ells, la disposició i ajuda logística. L’església ja ha fet arribar a l’ajuntament la seva voluntat de continuar treballant per la ciutat de Manlleu.


Imatges relacionades

160809 neteja mataro jardi
160809 neteja mataro interior
160809 neteja mataro grup

Data de modificació: 10/08/2016 10:44:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter