Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/8/2016

En marxa la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Manlleu

Les obres, executades per l’empresa especialitzada en camps de gespa artificial “Fieldturf Poligras S.A.”, tenen un cost total de 231.624,81 euros (IVA inclòs) i tindran un termini d’execució de 5 setmanes

Les obres es van iniciar el passat divendres dia 5 d’agost i les executa l’empresa especialitzada en camps de gespa artificial “Fieldturf Poligras SA.”. Es preveu un termini d’execució de les obres de 5 setmanes. 

L’actual gespa del camp de futbol no complia les condicions mínimes de la zona de joc degut el seu desgast. La proposta que s’està executant consisteix en la retirada de la gespa actual reutilitzant part del cautxú existent per la nova. 

La gespa artificial que es col·locarà es d’última generació, de monofilament de polietilè. Una vegada col·locada i després d’uns assajos, la gespa tindrà el certificat FIFA 1 STRA, que assegura una gespa de primera qualitat. El camp únicament tindrà el pintat de les línies del camp de futbol, per normativa de la categoria en que es juga. 

A més dels treballs de substitució de la gespa també es fan altres millores al camp,  s’enderroca la part del muret d’obra perimetral i es substitueix per tanques metàl·liques iguals que les ja existents, es fa la previsió de fibra òptica, es realitza una nova escomesa d’aigua, es netegen les reixes perimetrals, s’amplien les xarxes de darrera les porteries, es millora la xarxa de reg automàtic perimetral amb programador i es protegeixen de l’accessibilitat les torres de llum. 

El pressupost total de les obres es de 231.624,81 euros (IVA inclòs), cofinançats per la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades

160812 canvi_gespa

Data de modificació: 12/08/2016 09:19:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter