Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/8/2016

El dia 29 d’agost s’inicia el període d’inscripció pels cursos de natació del curs 2016-17 amb novetats en el procediment d’inscripció

Els cursos infantils, que s’iniciaran la setmana del 19 de setembre, tindran dates d’inscripció diferents segons el curs escolar del participant

Des de la Piscina Municipal de Manlleu s’ofereix, un any més, cursos de natació i activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari o de nivell i exigència física. 

Actualment s’ofereixen cursos tant per adults com per nens. Els cursos per nens s’estructuren segons el curs escolar 2016-17, i es planificaran amb uns objectius tècnics a assolir per cada nivell. 

Els cursos i activitats per adults tenen una oferta més variada segons les necessitats i preferències dels diferents col·lectius. 

En les inscripcions d’aquest proper curs, amb la finalitat de millorar les inscripcions presencials dels cursos infantils, reduir les cues i seguir mantenint la individualització per cada usuari, es marcaran dies concrets d’inscripció segons el curs escolar dels nens. També es prioritzaran les d’aquells usuaris empadronats a Manlleu o que siguin abonats a la Piscina Municipal. 

 

Pels empadronats a Manlleu i/o abonats a la Piscina: 

 • Cursets d’adults:
  • Del 29 d’agost al 7 de setembre
 • Cursets infantils:
  • Dies 29, 30 i 31 d’agost: 1 i 2 anys, P3 i P4
  • Dies 1 i 2 de setembre: P5 i 1r
  • Dia 5 de setembre: 2n i 3r
  • Dia 6 de setembre: 4rt i 5è
  • Dia 7 de setembre: 6è, ESO i Batxillerat 

Pels empadronats fora de Manlleu:

 

 • Inscripcions infantils i adults a partir del 8 de setembre

 

En el moment de la inscripció als cursets, s’haurà d’abonar l’import íntegre, a diferència d’anys anteriors en que només es pagava 10€ de paga i senyal. El pagament es podrà fer en efectiu o targeta. 

A més dels cursos i activitats habituals, es seguirà oferint la possibilitat de realitzar sessions individualitzades per a totes les edats. Aquestes sessions s’hauran de sol·licitar prèviament i estaran subjectes a la disponibilitat horària, però permetran adaptar-nos a horaris i necessitats més específiques. 

Els cursos segueixen la periodicitat del calendari escolar, és a dir, estructurats en 3 trimestres. La durada d’aquest primer trimestre serà de 11-12 sessions de 45 minuts i s’iniciaran el dilluns dia 19 de setembre. 

Les inscripcions es tramitaran a la recepció de la Piscina Municipal, en tot l’horari d’obertura de la instal·lació: de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i el diumenge de 10 a 14h. 

Per tramitar la inscripció serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas de que el cursetista sigui menor d’edat. També s’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset. 

Per més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55.

La informació també la podreu trobar a http://manlleu.cat/viure/esports/piscina-coberta.htm 

 


Data de modificació: 12/08/2016 14:07:36

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter