Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

31/5/2018

Manlleu celebra un any més la Setmana de l’Energia

La Setmana de l’Energia es celebra a tot Europa amb l’objectiu de sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Enguany té lloc durant la primera setmana de juny.

Manlleu es suma a la celebració de la Setmana de l’Energia organitzant diferents activitats:

Les primeres seran el diumenge 3 de juny al matí a la plaça Fra Bernadí, en el marc de la Festa de l’Aprofitament. En el Photocall ‘Un món de colors’, el participants podran fer-se una foto divertida i aprendre la idea que si tots reciclem, si tots minimitzem l’ús del transport privat i si tots estalviem energia tindrem ciutats menys contaminades i grises. L’altra activitat present a la Festa serà ‘El Joc de l’Energia’, en el que els participants han de respondre correctament a preguntes i reptes sobre energia sostenible, i així aconseguir obsequis relacionats amb la sostenibilitat ambiental.

El dimarts 5 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, a les 19:30h, a la Biblioteca municipal de Manlleu es farà la xerrada ‘Els subministraments de l'energia a la llar’. Un tècnic expert explicarà com interpretar les factures d’aigua, gas i electricitat, com estalviar diners millorant-ne la contractació i quins són els drets com a consumidor. Als assistents se’ls obsequiarà amb un kit d’estalvi d’aigua per fomentar l’ús racional dels recursos.


Imatges relacionades

180531 setmana_energia.jpg

Data de modificació: 31/05/2018 12:59:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter