Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/6/2018

Manlleu acull la primera fira de formació de proximitat a Osona

Tot Cursos, revista i web especialitzats en formació, organitza, conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu, la Fira de Tot Cursos, un espai on conèixer i provar la millor formació de proximitat. La fira serà el diumenge dia 10 de juny de les 10 del matí a les 7 de la tarda a l’espai Express i a la plaça Fra Bernadí.

Tot Cursos, revista i web especialitzats en formació, organitzarà el proper diumenge dia 10 de juny a Manlleu, la Fira de Tot Cursos, un saló de la formació únic a la comarca d’Osona, on conèixer i provar la millor formació de proximitat. Aquesta serà una fira adreçada a totes les edats i interessos, sempre relacionats amb el món de la formació. 

La fira tindrà lloc a la plaça Fra Bernadí de Manlleu el proper diumenge dia 10 de juny i es podrà visitar de les 10 del matí a les 7 de la tarda. L'entrada serà totalment gratuïta, així com les activitats, demostracions i tallers que s'hi faran. Per tal que els assistents no es quedin sense plaça, poden reservar-la enviant un whatsapp al 663019914 dient a quin taller volen participar. 

Robòtica, idiomes, cuina, ensinistrament caní, màgia, teràpies naturals, trial, bodypaint, pathcwork, dansa i moltes altres temàtiques seran presents a la fira, en format de tallers, jocs, concursos, xerrades, exhibicions i altres activitats programades durant tot el dia. En definitiva, un tastet de cursos i emocions per a petits i grans! 

Més informació: 663 019 914 / fira@totcursos.cat / http://totcursos.cat/fira/


Imatges relacionades

180601 tot_cursos_cartell.jpg
180601 tot_cursos_portada.jpg
180601 tot_cursos_act.jpg

Data de modificació: 05/06/2018 11:40:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter