Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

31/8/2016

10 anys de les Festes del barri El Puig- La Teuleria de Manlleu

Del 2 al 4 de setembre seran les festes del barri

El barri El Puig–La Teuleria de Manlleu celebra aquest cap de setmana el desè aniversari de les festes. Del 2 al 4 de setembre, el barri gaudirà d’un munt d’actes organitzats per l’Associació de Veïns.

Aquest divendres 2 de setembre, a les 9 del vespre s’encetaran les festes amb el popular pregó, aquest any a càrrec de Rosa Mari Ramírez, soprano i col·laboradora de Ràdio Manlleu. A continuació, a les 10 del vespre, es donarà el tret de sortida a la caminada nocturna amb Bernat Prat. Aquesta caminada es fa amb motiu dels 10 anys d’aniversari i recorrerà els llocs més emblemàtics del barri.

A 2/4 d’11 del matí hi haurà l’actuació amb la Peña Flamenca i a les 11del matí amb el grup Alegrias del Sur. Ja per acabar, els més engrescats podran seguir amb la celebració amb la Discomòbil a càrrec de Somfesta, a partir de les 12 de la nit.

El dissabte 3 de setembre, a les 5 de la tarda començarà la jornada amb la tradicional festa de l’escuma. A les 7 de la tarda hi haurà el concert amb Cafè Trio i a les 8 del vespre es celebrarà el concurs de pastissos. Tot seguit, a les 9 del vespre, hi haurà el Sopar de Germanor i a continuació es podrà tornar a gaudir de la banda Cafè Trio. Les inscripcions es podran fer a l’Auto Sprint i a Carns Joan de Manlleu al preu de 12 €.

El diumenge 4 de setembre, a les 11 del matí s’organitzarà la desena bicicletada i a les 12 del migdia es farà el torneig de videojocs. Ja per la tarda, a les 5, hi haurà la cercavila amb els Gegants de Manlleu i a les 6 de la tarda, les havaneres amb Mar Serè. A les 8 del vespre començarà el ball amb el grup Nou-Estil i a les 10 del vespre arribarà el Fi de festa amb el correfoc a càrrec dels Serpents de Manlleu.

 

Font: ElTer.net


Data de modificació: 31/08/2016 10:58:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter