Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/10/2018

El Mercat Municipal de Manlleu celebra la Setmana de l’Alimentació i la Salut

Tallers de cuina, xerrades sobre salut, activitats esportives i tastos de productes són algunes de les activitats que tindran lloc al Mercat de Manlleu del 15 al 20 d’octubre.

Coincidint amb el Dia Internacional de l’Alimentació, el 16 d’octubre, el Mercat Municipal de Manlleu organitza la Setmana de l’Alimentació i la Salut per reforçar les accions de promoció de l’alimentació saludable que ja es duen a terme des de l’Aula de cuina. 

Durant tota la setmana alumnes de les escoles de Manlleu participaran en el cicle de cuina infantil “Els Cracks de la cuina”. Aquests tallers, adreçats a infants i joves, s’ofereixen gratuïtament als centres d’ensenyament que ho sol·liciten. 

L’activitat pròpia de l’Aula oferirà durant aquesta setmana, un taller de cuina amb bolets a càrrec del cuiner David Sanglas (dijous 18 d’octubre a les 20h) i un taller de rebosteria amb la pastissera Gemma Clofent (divendres 19 d’octubre a les 20h). 

Des de l’espai de salut “El Mercat et cuida”, s’oferiran 2 xerrades a càrrec de la dietista Laura Barniol: “Llegim bé les etiquetes dels aliments” i “Hàbits saludables”.

Com a novetat, l’espai de salut “El Mercat et cuida” posarà en marxa dues activitats en grup dirigides per la Núria Berenguer, graduada en CAFE, per iniciar-nos en la pràctica de l’activitat esportiva acompanyats d’un professional. Tots els dilluns a les 20h es practicarà la marxa nòrdica i els dimecres a la mateixa hora (20h) la iniciació al running. Ambdues activitats sortiran des del Mercat Municipal a les 20h. La primera sessió, de prova, és gratuïta, però el cicle consta de 10 sessions i el seu cost és de 30€. 

En col·laboració amb Temps x Temps, dijous, 18 d’octubre, a les 20h hi haurà una sessió de balls llatins a la Sala d’Exposicions de Can Puget. 

El divendres 19 d’octubre a les 10h l’equip d’atenció primària del CAP Manlleu farà una xerrada per saber quins són els aliments que no poden faltar al nostre plat per fer uns àpats saludables. D’altra banda, durant tota la setmana, a les parades del Mercat s’hi podran fer tastos de productes. 

L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per oferir activitats d’aquest tipus com a centre promotor de la salut, de la cultura i de l’oci i la convivència. 

Trobareu més informació de les activitats previstes en el programa adjunt i podeu fer les vostres inscripcions al web www.mercatmanlleu.cat o bé al telèfon 616 48 77 62.


Imatges relacionades

181009 Setmana alimentació_MMM.jpg

Data de modificació: 09/10/2018 11:52:22

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter