Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

10/10/2018

El projecte Manlleu Galeria d’Art guanya el Premi a la Gestió Pública dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial

Ahir a la tarda, Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i els representants de l’empresa Arkham Studio, van recollir al Palau de la Generalitat el Premi a la Gestió Pública que reconeix el compromís i suport al teixit comercial de la ciutat.

El president Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, van lliurar ahir al vespre els guardons que reconeixen les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. 

En la categoria de Premi a la Millor Gestió Pública: que reconeix els ajuntaments o d’altres ens públics, pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament de projectes que impulsin el model català de comerç, va ser guardonat l’Ajuntament de Manlleu, pel seu projecte “Manlleu Galeria d’Art”, una mostra d’art contemporani a locals comercials buits.  

El Manlleu Galeria d’Art es va iniciar el 2014, i en pocs dies s’encetarà la 5a edició d’aquest projecte que vol ser una proposta de millora urbanística, de dinamització del comerç de Manlleu i que també pretén apropar l'art contemporani i la cultura en general al conjunt de la ciutadania.  

MGA és un maridatge estimulant de comerç i cultura, que té com a vocació essencial acostar l’art al carrer, apropar-lo a la ciutadania, aconseguint que aquesta se’l trobi en els seus passejos habituals pel centre de la ciutat. Es tracta essencialment d’una galeria d’art a cel obert, en la qual hi participen artistes contemporanis de gran talent. A banda d’aquest objectiu cultural, MGA també vol dinamitzar el comerç de Manlleu, ja que les obres s’ubiquen en espais comercials en venda o lloguer, mostrant-ne el seu enorme potencial una vegada convertides en sales d’art efímeres.


Imatges relacionades

181010 premi_MGA_grup.JPG

Data de modificació: 10/10/2018 12:29:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter