Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/1/2019

Can Puget de Manlleu acull l’exposició de pintures i dibuixos “Abstraccions Sistemàtiques” de Toni Casals

L’exposició, una mostra d’una trentena d’obres entre pintures acríliques i dibuixos, es podrà visitar del 2 al 24 de febrer a la sala d’exposicions de Can Puget.

L’artista manlleuenc Toni Casals Gil presenta, a la sala d’exposicions de Can Puget, una mostra d’una trentena d’obres entre pintures acríliques i dibuixos, de petit i mitjà format. És un recull i compendi de la producció artística d’aquests darrers anys. 

L’estil de Toni Casals es caracteritza per ser molt treballat i amb una gràcia peculiar i original, precís i concret, i també abstracte i amb força claredat a l’hora de materialitzar les idees i diferents i canviants formes geometritzades que composen els quadres. 

El seu art és una resposta al què ell entén per bellesa i treball creatiu, amb voluntat d’innovar i visualitzar l’art contemporani actual. Un intent de construir un conjunt harmoniós partint de petites parts per a conformar un gran tot en el llenç. 

La seva trajectòria artística es remunta des dels seus inicis a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, passant per l’Escola de Dibuix i Pintura de Manlleu. Ha exposat en nombroses ocasions aquests darrers vint-i-cinc anys: al Castell de Montesquiu, a l’espai de Can Patalarga de Manlleu, a la Llotja del Blat de Vic, a Igualada, a la Capella de Jesús de Centelles, al Centre Costa i Font de Taradell, a Puro Arte de Burgos, a la Sala Niu de Perafita, al Cafè EstelVic de Vic i a l’exposició itinerant de Parelles Artístiques. 

L’exposició es podrà visitar del 2 al 24 de febrer de 2019, a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. 

Per a més informació podeu contactar amb el mateix artista, Toni Casals, 938511064.


Imatges relacionades

Cartell expo Toni Casals

Data de modificació: 28/01/2019 11:48:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter