Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

7/2/2019

S’instal·len taules de pícnic a la Font de la Cadernera, acció emmarcada en les prioritzacions ciutadanes definides en el procés de participació per millorar el Passeig del Ter

Una de les propostes sorgides del procés de participació ciutadana per millorar el Passeig del Ter feia referència a impulsar projectes de recuperació de les fonts del municipi, i en aquest marc, s’ha fet una actuació de millora de la font de la Cadernera. S’hi han instal·lat tres taules de pícnic adaptades i un panell informatiu.

En el procés de participació ciutadana que es va realitzar l’any passat per definir propostes de millora per el passeig del Ter, una de les propostes feia referència a impulsar projectes de recuperació de les fonts del municipi (proposta 10). 

Des de l’ajuntament es treballa en la línia de les propostes definides, i és en aquest marc on s’ha fet una actuació de millora de la font de la Cadernera. 

La font de la Cadernera està situada a tocar del torrent del Poquí, just sota la masia del Dolcet. S’hi accedeix pel camí que connecta l’estació de trens amb el canal industrial i el passeig del Ter. L’entorn de la font ja comptava amb alguns bancs però se n’ha volgut potenciar el seu ús, col·locant tres taules de pícnic adaptades i un panell informatiu. El panell tracta sobre les fonts a Manlleu, la història de la font i les principals característiques de les caderneres (Carduelis carduelis). El cost total de l’actuació ha estat de 2.976,60€ (IVA inclòs). 

Les fonts són un patrimoni irrenunciable que des de l’Ajuntament convidem a la ciutadania a descobrir i conservar. 

Fonts naturals i urbanes de Manlleu: https://situam.maps.arcgis.com/apps/MapJournal/index.html?appid=afbdf74186c948c296c662a911898ec5&webmap=17e954be696a4eba8e111edf7fcf085a#


Imatges relacionades

190207 font_cadernera (1296 x 972).jpg

Data de modificació: 07/02/2019 13:05:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter