Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Donació de sang de tardor a Manlleu

14 d'octubre de 2017

El dissabte 14 d’octubre es torna a fer la capta de sang de la tardor a Manlleu. La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’instal·larà a la sala de l’Hospital de Dia de la Fundació Hospital Sant Jaume de 10 a 14 i de 16:30 a 20:30 h.

 

Totes les persones majors d’edat i amb bon estat de salut tenen l’oportunitat de donar sang a Manlleu. El poder disposar de derivats de la sang és un element bàsic pel funcionament dels nostres hospitals. Molts ciutadans de Manlleu són ben conscients d’aquest fet i de forma anònima i desinteressada ja fa anys que col·laboren de forma important en les campanyes de capta de sang que s’organitzen amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang d’Osona. Us convidem a tots a sumar-vos una vegada més per fer més gran la participació a Manlleu en les donacions de sang.


Horari
de 10 h a 14 h i de 16:30 h a 20:30 h

Organització
Àrea Promoció Personal i Social, Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang d’Osona i el Banc de Sang i Teixits.

On es fa

UbicacióHospital Sant Jaume

Nom:Hospital de Dia de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu

Imatges relacionades

Donació Sang octubre

Data de modificació: 04/10/2017 10:18:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter