Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19è Aplec d'Hivern amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Montgrins

13 de gener de 2019

-Sardanes de compositors clàssics com Manel Saderra Puigferrer, Vicenç Bou, Conrad Saló, Ricard Viladesau... o autors més actuals: Jordi Paulí, Jordi Molina, Marcel Artiaga o Conrad Rafart... entre d’altres.

-En el transcurs de l’aplec es farà la presentació del logotip dels 90 anys de l’agrupació. Dissenyat per Roser Casals estarà present en les quinze activitats que hi ha programades fins al moment.

-En aquest aplec també hi haurà l’estrena de la sardana “El canari de les Masies de Roda” escrita per Ferran Carballido, flabiolaire de la cobla-orquestra Montgrins i que està dedicada al sardanista i ocellaire Josep Vilaregut.

-La sardana de conjunt serà “Perpetuum Desidium” de Marc Timón que va compondre en motiu dels 75 anys de l’aplec celebrat el maig passat. Aquesta sardana serà interpretada per les 2 cobles simultàniament.

-Un any més, en el transcurs de l’aplec, l’Agrupació Sardanista oferirà als assistents coca, xocolata i cava i es farà el sorteig de paneres gràcies a la col·laboració d’establiments de la ciutat.

 

 


Horari
16.30 h

Organització
Organitza: Agrupació Sardanista Manlleuenca

On es fa

Nom:local social del Club Patí Manlleu. C. Alp, 2

Data de modificació: 09/01/2019 09:07:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter