Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Lab. Espai de Coworking

  • Un espai de treball compartit

  • Una oportunitat per fer creixer projectes i idees

  • Laboratori d'intercanvi d'experiències

  • Accés 24/7, connexió a Internet amb fibra òptica, cuina office, terrassa

  • Instal·lacions lluminoses, ben comunicat i amb zona d'aparcament


 

 

El Lab. Espai de Coworking Manlleu és més que la compartició física de l’espai. Implícitament, representa un model de treball autogestionat, col·laboratiu i flexible, basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius, valors i relacions entre els seus membres. La compartició de coneixements, idees i ajuda haurien de permetre generar sinergies superiors al treball aïllat de les empreses i les persones emprenedores. Una interacció dinàmica i participativa entre empreses i projectes empresarials que ha de possibilitar la creació de llocs de treball, l’aparició de noves iniciatives empresarials i innovació en termes de desenvolupament local i promoció econòmica.

 


 

La reconversió de l’antiga biblioteca de Gràcia Mossèn Blancafort en el nou Lab. Espai de Coworking Manlleu és ja una realitat. El canvi d’ús de l’equipament, una necessitat recollida tant al FES Manlleu com mitjançant el servei d’empresa i emprenedoria de l’OPE, ha estat coconstruït a través d’un procés participatiu entre les persones interessades en la reconversió de l’espai i l’Ajuntament de Manlleu. La previsió d’obertura de les seves portes és la de març de 2017.

Finalment el Lab. Espai de Coworking Manlleu, ubicat a l’edifici municipal situat al carrer Prior Tarafa, 11, està integrat per diverses places de treball fix; i per unes altres de caràcter ocasional, que permeten la instal·lació de les persones empresàries i/o emprenedores; i els usuaris/àries ocasionals, respectivament. L’equipament pretén ser, també, un node de referència que contribueixi a bastir una xarxa de contactes i interacció entre iniciatives empresarials i professionals a través de la utilització dels seus espais de treball compartits i polivalents.

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu tindrà també un punt d’atenció i suport a l’equipament relacionat amb l’empresa, l’emprenedoria i l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS).

 

Per a més informació:

93 851 50 22
manlleu@ope.cat
Edifici de Can Puget: Plaça de Dalt Vila, 1 Manlleu

Properament: Sol·licitud d’accés a una plaça fixa de l’equipament

 

Imatges relacionades

Lab Manlleu

Data de modificació: 06/02/2017 10:38:17

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter