Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Lab. Espai de Coworking

El LAB. Espai coworking de Manlleu és un equipament dirigit a persones emprenedores i empreses que busquin un lloc on treballar de forma fixa o ocasional. Vol ser un espai de trobada, de treball compartit i també un laboratori d'idees i d'oportunitats. Treballa en un espai ampli i lluminós, facilitat d'aparcament, cuina office i terrassa. Connexió a Internet amb fibra òptica, impressora/fotocopiadora i escàner.

C/Prior Tarafa, 11. 08560, Manlleu
93 782 71 61 | lab@manlleu.cat

Ús ocasional - 4 Llocs de treball per usos puntuals.

Vols provar el Lab? Necessites un espai on treballar durant unes hores? Vols reunir-te amb clients o proveïdors? Visita'ns.

Horaris
De dilluns a divendres, de 9:30 a 14h i de 16 a 18 h
Durant el mes d'agost l'horari serà de 9 a 15h
Tancat per vacances del 14 al 25 d'agost, ambdos inclosos.

 

Llocs de treball fixes

Fes la teva sol·licitud per aconseguir una de les vuit places fixes del Lab. Per 85 euros al mes + IVA disposaràs d'un lloc de treball propi amb armari, accés les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana i ús de tots els espais del Lab.

 

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu té a l'equipament un punt d’atenció dels serveis d'Empresa, Emprenedoria Economia Social i Solidària (ESS).


 

 

El Lab. Espai de Coworking Manlleu és més que la compartició física de l’espai. Implícitament, representa un model de treball autogestionat, col·laboratiu i flexible, basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius, valors i relacions entre els seus membres. La compartició de coneixements, idees i ajuda haurien de permetre generar sinergies superiors al treball aïllat de les empreses i les persones emprenedores. Una interacció dinàmica i participativa entre empreses i projectes empresarials que ha de possibilitar la creació de llocs de treball, l’aparició de noves iniciatives empresarials i innovació en termes de desenvolupament local i promoció econòmica.

 


 

Imatges relacionades

Lab Manlleu

Enllaços relacionats

Data de modificació: 13/07/2017 13:37:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter