Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

 

La indústria 4.0 a Osona

Manlleu acull dues activitats per aprofundir en el concepte d'Indústria 4.0. D'una banda es parlarà de la transformació digital de la indústria i, de l'altra, la importància del rol humà en aquest context de transformació.

La indústria 4.0 o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. Els elements clau per l’adopció de la Indústria 4.0 són la connectivitat i l’explotació de les dades. Anem més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. S’incorporen les tecnologies al núvol (Cloud), el processat en temps real, el Big Data, el Machine Learning, etc.

Les dues activitats són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia.

INDÚSTRIA 4.0 a OSONA. Solucions tecnològiques per a la millora industrial

Dimarts, 6 de març. 18 h (veure programa)
Auditori de La Salle. C/ Enric Delaris, 68 de Manlleu.

Explicació pràctica del concepte d’Indústria 4.0, mostrant alguna de les tecnologies que ho fan possible i coneixent de primera mà l’experiència d’empreses de la comarca que ja estan treballant en aquesta direcció. Obriran l'acte Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Xavier Capelles, gerent de LA SALLE-Centre de Formació en Tecnologies, Manlleu (Fundació CEFORTEM); Àngels Chacón, Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. Hi intervindran Guillem Casas (Effitronix), Joan Rovira (Mimcord) i Jordi Pujol (Casa Tarradellas).

LÍDER 4.0. Solucions humanes per a la millora industrial

Dijous, 15 de març. 9 h (veure programa)
Lab. Espai Coworking. C/Prior Tarafa, 11. Manlleu

Conferència a càrrec de Llorenç Martín (Nextway), seguit de cafè i torn de preguntes.Xerrada-esmorzar d'una hora de durada en què es parlarà sobre com afecta el lideratge de l’equip humà i la gestió de les persones la implantació de les tecnologies 4.0 en les empreses.

 


 

 Inscripcions

Les dues activitats són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia. Podeu fer-ho a través del formulari següent o bé posant-vos en contacte amb el servei d'Empresa de l'OPE:

Oficina de Promoció Econòmica. Ajuntament de Manlleu
Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila, 1
93 851 50 22 | empresa@manlleu.cat

  • Selecciona les sessions a les quals vols assistir:
  • (Les inscripcions per la sessió del dia 6 estan tancades)
  • * Camps obligatoris

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per tal de donar resposta a la sol·licitud que ha presentat. El responsable del fitxer és l’AJUNTAMENT DE MANLLEU i podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita i adjuntant fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si s’escau, a la seu de l’Ajuntament (plaça Fra Bernadí, 6, de Manlleu), o bé mitjançant el formulari electrònic que es troba a l’apartat dels tràmits de l’Ajuntament (l’Ajuntament a un clic): http://tramits.manlleu.cat

Autoritzo a l'ajuntament de Manlleu a trametrem informació de les seves activitats, incloent per mitjans electrònics.

 


Data de modificació: 06/03/2018 13:35:43

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter