Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

ESTALVI ENERGÈTIC A L’EMPRESA:

L’OPORTUNITAT DE L’AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC

 

9 de maig de 2019

Museu del Ter, Manlleu

Inscripcions

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer l’autoconsum fotovoltaic com una bona oportunitat per millorar la competitivitat empresarial. El marc normatiu actual és molt més favorable per a les noves instal·lacions de plaques fotovoltaiques. Coneixerem casos pràctics i exemples de la mà d’instal·ladors experts en aquesta tecnologia. 

 

PROGRAMA

 

9.00 h.  Benvinguda i presentació de la jornada

9.10 h.  Conclusions del programa pilot a la indústria de Manlleu. Olga Cabezas, tècnica eficiència energètica, Ajuntament de Manlleu. Jordi Casas, project manager, Lavola - Anthesis

9.30 h.  Energy Box: sistema per a la gestió intel·ligent de l’energia. Jordi Farré, project engineer, Institut de Recerca en Energia de Catalunya

9.50 h. El paper de l’autoconsum FV en la transició energètica. Antoni Campañà, tècnic, Divisió de gestió energètica de l’Institut Català de l’Energia

10.10 h. Casos i experiències d’autoconsum en empreses:

  • Lavola – Anthesis. Esteve Maneja,  responsable serveis al client
  • SUD Energies Renovables. Alfred Puig,  soci director
  • Engiaux. Manel Masramon,  gerent
  • Altimiras Enginyers. Santi Altimiras, enginyer

11.00 h  Cafè – Networking. Comparteix converses i un cafè amb els ponents i la resta d’assistents.

12.00 h  Visita a la instal·lació d’autoconsum a l’ecoedifici de Lavola – Anthesis. Opcional, cal inscripció prèvia

 

 

Organitza:

logos energia

Col·labora:

combo diputació accio.JPG

 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

 

  •  Accepto les condicions legals de protecció de dades personals
  • Informació detallada sobre protecció de dades: http://www.manlleu.cat/protecciodades
  • * Camps obligatoris

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per tal de donar resposta a la sol·licitud que heu presentat. El responsable del fitxer és l’AJUNTAMENT DE MANLLEU i podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita i adjuntant fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si s’escau, a la seu de l’Ajuntament (plaça Fra Bernadí, 6, de Manlleu), o bé mitjançant el formulari electrònic que es troba a l’apartat dels tràmits de l’Ajuntament (l’Ajuntament a un clic):

 


Informació bàsica de protecció de dades personals

 

Responsable del tractament: Ajuntament de Manlleu.

Finalitat: inscripció a l’activitat, organització, acreditació de la participació i enviament d’informació

Legitimació: consentiment de la persona que s'inscriu i compliment de missió d’interès públic.

Destinataris: poden accedir a les dades la resta d’entitats organitzadores (Creacció, Consell Comarcal d’Osona i AICO) coorganitzadors de l’activitat, en la mesura que sigui necessari per a l’organització de l’activitat.

Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació adreçant-se a Ajuntament de Manlleu.


 > Més informació a continuació: 

 

Informació detallada sobre tractament de dades personals 

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666,  protecciodedades@manlleu.cat. Pot contactar amb el Delegat  de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l'adreça dpd@manlleu.cat

Amb quina finalitat es tracten les dades personals?
Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció i les restants que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran per a comunicacions relacionades amb aquesta activitat o informació de properes activitats relacionades.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?
El tractament de les dades es porta a terme per la prestació dels serveis que rebran les persones inscrites a l’activitat.

A qui es comuniquen les dades?
En cas necessari es poden comunicar les dades a la resta d’entitats co-organitzadores de l’activitat: Creacció, Consell comarcal d’Osona i AICO.

Quant de temps conservarem les dades?
Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei. S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?
Qualsevol persona té el dret a saber d'on s'han obtingut les dades, en el cas que no s'hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s'hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar- ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

Com es poden exercir o defensar els drets?
Per escrit al Registre General de l'Ajuntament de Manlleu, pl. Fra Bernadí, 6 08560 Manlleu, o a través del portal de tràmits https://tramits.manlleu.cat
Si una persona considera que els seus drets no s’han atès adequadament, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). En qualsevol moment es pot adreçar directament al Delegat de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat


MÉS INFORMACIÓ:     

Oficina de Promoció Econòmica - Ajuntament de Manlleu.                                                                                 

empresa@manlleu.cat                 

938 515 022         

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 12/04/2019 14:53:34

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter