Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Arriba l’estiu i per tercer any consecutiu des de l’Ajuntament de Manlleu es posa en marxa el programa “Futbol Net”.

S’adreça a nois i noies d’entre 12 i 17 anys i les activitats tindran lloc totes les tardes de dilluns a dijous entre el 25 de juny i el 25 de juliol. Les inscripcions estan obertes del 3 al 14 de juny i s’han de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Les places són limitades.

Documentació que cal dur per fer la inscripció:

- Formulari d'inscripció correctament emplenat i signat (el trobareu a l'apartat documentació adjunta).

- DNI del pare, mare o tutor que signa la inscripció.

- Document d'autorització dels drets d'imatge, si és que s'autoritza (el trobareu a l'apartat documentació adjunta).

“Futbol Net” segueix la metodologia basada en els 3 temps, en la cooperació - per tal de promoure els valors i la inclusió de tothom a través del joc - i en el rol dels educadors com a model educatiu. Amb aquestes premisses es desenvolupen diferents formes i situacions jugades en les que el treball dels valors intrínsecs a l’esport fan aflorar diferents problemàtiques, possibilitant experiències significatives diferents pels joves participants.

“Futbol Net” és un programa de la Fundació Futbol Club Barcelona i arriba a Manlleu en forma d’ iniciativa conjunta entre el projecte #Invulnerables, de la Fundació Projecte i Vida, l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu.

 

Per més informació us podeu adreçar al Servei d'Esports de l'Ajuntament: esports@manlleu.cat o bé trucant al 93 851 50 22.

Data de modificació: 03/06/2019 13:36:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter