INICI / Actualitat

22/2/2024

La Sala d’exposicions de Can Puget acull ‘Des dels nostres somnis’, una exposició col·lectiva i singular en el marc del 8M, Dia de les Dones

L’exposició reuneix peces de dones vinculades a Manlleu que expressen la seva visió a través de l’art. La inauguració serà el pròxim divendres, 1 de març, a les vuit del vespre

L’exposició Des dels nostres somnis és una exposició col·lectiva que reuneix obres de trenta dones vinculades a Manlleu.

Aquesta activitat sorgeix amb el propòsit de fomentar la participació de les dones donant l'oportunitat d'expressar-se a través de les diverses tècniques artístiques. Enguany, es presenta la cinquena edició de la iniciativa.

Seguint la línia de les anteriors exposicions programades a Can Puget amb motiu del 8M, s’ha consensuat una temàtica amb les autores. Enguany és el torn dels somnis. Gràcies a l’àmplia interpretació que se’n pot fer, les artistes han donat el seu punt de vista a través de diferents formats.

Per tal d’oferir una experiència completa, cada obra compta amb un codi QR per accedir a un contingut on l’artista explica com ha volgut interpretar i treballar els somnis en la seva peça.

Com explica Aida Montoya, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu, “aquesta exposició no és només una exhibició d'art, sinó també un lloc de reivindicació i de celebració de la diversitat i la riquesa de la mirada femenina. Cada pinzellada, cada forma, cada expressió artística és un recordatori del poder de les dones i de la importància de donar-los veu i visibilitat en tots els àmbits de la societat”.

 

Artistes Participants


Ada Colomer Roma, Alba Company Serradell, Alexandra Jorquera Fernández, Ana M. Campos Jiménez, Arlet Mompín Segovia, Ashlye Jineth Oliveros Mora, Assumpta Company Caballeria, Assumpta Riera Ayats, Camila Jaimes, Carlota Delgar Terradellas, Elsa Scarlet Iturrarán Pinto, Ester Rovira Camp, Eva Font Morató, Irene Gutierrez Castillo, Joana Martos Latorre, Laia Sauret Sarrà, Lara Alejandre Parra, Laura Cuenca Gámiz, Maria Fernanda López Garcia, Maria Josep Abadias Anoro, Mercè Serra Casas, Mireia Tysoe, Montserrat Salarich Illa, Naima Allaoui Ouadi, Noelia Cardoso Martos, Núria Freixa Domènech, M. Dolors García Mena, Montserrat Méndez Feliu, M. Rosa Terradellas Delgar, M. Teresa illa vilaseca, Rosa Gómez Mas i Sara Gamero Moreno.


La inauguració de l’exposició Des dels nostres somnis tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu, Baixada de la Fidela, 1-3, el pròxim divendres 1 de març de 2024, a les 20 h.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 31 de març de 2024
Horari: de dijous a diumenge, de 18 a 20 h.
Entrada lliure

Somnis A3.jpg

Comparteix