INICI /
8 de maig de 2021

En motiu de l'adhesió a la Setmana Internacional del Compost (ICAW) el dissabte 8 de maig a les 11:00h FERVOSA organitza una jornada de portes obertes i una visita guiada a la planta de compostatge que té situada al Pla de l'Aire. Cal realitzar inscripció prèvia enviant un correu amb nom i cognom a fervosa@fervosa.com o trucant al 938502720.

Per a més informació, consulteu els apartats d'enllaços relacionats i de documentació adjunta. 

La Setmana Internacional del Compost (ICAW - International Compost Awareness Week) es celebra cada any la primera setmana de maig  a diferents països per informar i promoure l’ús del compost,  explicar d’on prové, com s’ha d’utilitzar i quins són els seus beneficis.

D’una banda, el compost és el producte resultant de la descomposició aeròbia de la matèria orgànica mitjançant el procés de compostatge, que reutilitzat en el sector agrícola, és una eina per a la millora de la fertilitat dels sòls i dels cultius.

D’altra banda, la Setmana Internacional del Compost (ICAW) es va iniciar al Canadà el 1995 i amb el temps s’ha anat estenent a altres països. Aquesta iniciativa ha continuat creixent a mesura que més entitats, centres educatius i organitzacions s’hi van adherint. En cada edició de l’ICAW es reforça un missatge relacionat amb el compostatge, descobreix el d’enguany i participa-hi!

Horari
A les 11h.

Preu
Gratuït.

Inscripcions
Cal realitzar inscripció prèvia enviant un correu amb nom i cognom a fervosa@fervosa.com o trucant al 938502720.

Organització
Fertilitzants Voltregà, SA (FERVOSA).

Lloc
Planta de compostatge de FERVOSA. Paratge Pla d'Espadamala (Manlleu).

Cartell ICAW

Imatges relacionades

  • Cartell ICAW

Documentació adjunta

Comparteix