INICI /

27 de maig de 2023

12 h: ‘ARMA DE CONSTRUCCIÓ MASSIVA’, a càrrec de la cia. de Teatre Centre de Manlleu. Espectacle de creació col·lectiva.

-Sinopsi: Ens hem estat preguntant què és l’escola per nosaltres i com ens relacionem amb les expectatives que posen sobre nostre el professorat, les famílies, les amistats etc. Hem escrit sobre què volem fer, quin tipus de persona ens agradaria ser i, també, sobre les coses que més ens agraden, perquè sí. De pas, hem tocat instruments, hem ballat i hem jugat una mica al kahoot i ho hem ajuntat tot aquí.

-Repartiment: Maria Arimany, Clàudia Funes, Alí Gamissans, Martí Garolera, Gina Macià, Roger Mallarach, Clàudia Martín, Andrea Morales, Nil Mushatsi, Carles Ortíz i Xènia Torrent.

Durada: entre 45 i 60 minuts

16 h: ‘ENTROPIA’,  a càrrec del Centre de Formació Teatral El Galliner.

-Sinopsi: Entropia és un espectacle de creació. El grup de Galls Molière, alumnat d’El Galliner, ha indagat entre els efectes més severs que ha generat l’home al planeta. La conseqüència més directa i més devastadora són sens dubte els desastres naturals (terratrèmols, inundacions, sequeres, huracans...), així com les migracions climàtiques que s’esdevindran d’aquí pocs anys i que, ara com ara, no semblen tan visibles, però que, llastimosament, ho seran. Són una generació conscienciada, lluitadora i que saben que tot comença per un respecte per l’entorn i per la necessitat de canvi, de canvi molt urgent. Abans que sigui massa tard.

Direcció: Marta Corral

Ajudant de direcció: Jaume Roger

-Repartiment: Izan Andrés, Noan Barbero, Alejandro Cervilla, Irene Concepción, Daniel Dieme, Stanis Esteban, Helena Garcia, Jana Got, Sira Ramió, Coral Riu, Víctor Robinson, Judit Rubirola, Emma Rud, Èlia Serrano i Èlia Suy.

Durada: 40 minuts

17.30 h: ‘ANTÍGONA’, a càrrec de l’Escola de Teatre de Piera.

Adaptació teatral de l’obra de Sòfocles.

-Sinopsi: Símbol de lluita i determinació, Antígona és una dona jove víctima i tanmateix heroïna, l’única capaç de desafiar el tirà Creont i la llei de la polis per poder donar sepultura al seu estimat germà Polinices. Al llarg dels segles, i de manera particular, la seva figura ha esdevingut un sinònim de resistència i reivindicació.

Direcció: Xavi Lucha

-Repartiment:  Berta, Bruna, Carlos, Carlota, Eira, Joana, Iker, Laia, Lila, Naroa, Ona i Oscar.

Durada: 50 minuts

19 h: ‘HAMLET A BROADWAY’, a càrrec de l’Escola Hamlet de Sant Boi de Llobregat.

-Sinopsi: Els alumnes adolescents de l’Escola Hamlet de Sant Boi de Llobregat fan un passeig per alguns dels grans musicals de Broadway en forma de números corals en què interpreten, canten i ballen a ritme de grans hits de la història del teatre musical.

Direcció: Roger Cantos Dorca

-Repartiment: Aymara Alemany, Júlia Amores, Eire Abraham, Loana Clemente, Jeremi Coba, Clàudia Edo, Zoe Garcia, Nil Gómez, Valeria Gómez, Rita González, Alma Guerrero, Gisela Guerrero, Nina Guerrero, Ona Legares, Leo Ludeña, Carla Madueño, Ester Martínez, Sisi Milena, Carla Molina, Pau Moreno, Erik Muñoz, Helena Muñoz, Paula Olaya, Elisenda Orteu, Anna Paitan, Marta Pérez, Audrey Pinedo, Jan Rico, Noa Rodríguez, Emma Sabat, Ivet Sabat, Minerva Salguero, Paula Valencia, Alba Valor, Ona Vila, Alexia Vilella, Ariadna Vilella, Lucia Villa, Elsa Zueco.

Durada: 25 minuts

 

 

#teatrejove #escolesdeteatre #teatre #theater #manlleu #manlleuactua23

@manlleuactua

www.fundacioacm.cat / fundacio@fundacioacm.cat

.

 

Preu
ENTRADA GRATUÏTA

Organització
Organitza: Fundació Antiga Caixa Manlleu

Col·laboren: Ajuntament de Manlleu-Cultura i Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

Lloc
Teatre Municipal de Manlleu. Carrer del Pont, 9

ManlleuActua any 2023

Imatges relacionades

  • Cartell Manlleu Actua Teatre Centre 27.05
  • Cartell Manlleu Actua Escola Teatre Piera 27.05

Comparteix