L'OPE Manlleu i l'Associació Manlleu Quatre volem acostar la tecnologia 3D a les empreses del territori. Al Lab Manlleu hi trobaràs una màquina de qualitat amb la qual podràs conèixer i aprofundir en la tecnologia d'impressió 3D i imprimir aquells projectes que necessitis. 

El servei d'ús és gratuït només caldrà comprar aquell material necessari per poder imprimir les peces.

 

Aquelles empreses o persones emprenedores que vulguin conèixer com funciona, veure i provar la màquina i imprimir els primers projectes, pot adreçar-se al Lab Manlleu i l'ajudarem.

 

Contacta amb nosaltres i t'atendrem per donar-te resposta:

Som al Lab Manlleu. C/Prior Tarafa, 8,

93 782 51 61

lab@manlleu.cat

 

O bé omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu:

 

Formulari de Contacte 

  • * Camps obligatoris

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666, protecciodedades@manlleu.cat . Pot contactar amb el Delegat de protecció de dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran només per a la finalitat de la sol·licitud

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis en compliment d’una missió d’interès públic.

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comuniquen a terceres persones.

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei. S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

Com es poden exercir o defensar els drets?

Podeu consultar tota la informació a  http://www.manlleu.cat/protecciodades