INICI /

L'equip de l'OPE Empresa posa a disposició de les persones emprenedores i empresàries un servei d'acompanyament personalitzat presencial, en línia o telefònic, en la creació, posada en marxa i consolidació d'activitats econòmiques, amb l'objectiu de desenvolupar i fer crèixer el teixit empresarial del territori.  

Aquest any 2021 posem en marxa el projecte d’Impuls a la innovació i a la digitalització amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i amb finançament de la Diputació de Barcelona i els Fons Europeus de Desenvolupament Regional i col·laborem amb el projecte Horitzó Innovació d’ACCIÓ. 

Assessorament especialitzat

Programa orientat a millorar la competitivitat de l’empresa, mitjançant sessions d’assessorament especialitzat en diferents àmbits empresarials.
Amb aquest programa es vol aconseguir:

  • - Fomentar a la reflexió estratègica
  • - Millorar la professionalització l’empresa
  • - Ajudar l’empresa a afrontar nous reptes
  • - Prendre decisions més fonamentades

GPS

Aquest programa pretén acompanyar i entrenar als emprenedors que acaben d’obrir un negoci o que estan en fase de consolidació, o bé persones que fa temps que tenen l’empresa, però necessiten una orientació per millorar la gestió econòmica. L’objectiu del GPS és dotar les empreses de les eines necessàries perquè siguin elles mateixes qui tinguin el control de la gestió de l’empresa i puguin ser els conductors del negoci.

logo gps.JPG

PRO ENERGIA Osona

Compra conjunta d’energia per part d’una agrupació d’empreses amb l’objectiu d’estalviar costos i millorar-ne la competitivitat. Coneix PRO ENERGIA Osona i suma’t al Grup de Compra d’energia d’Osona per aconseguir:

  • - Millora del preu i les condicions contractuals

  • - Energia 100% d’origen renovable

El servei va dirigit a empreses i autònoms d’Osona i Lluçanès

Per tenir l’assessorament energètic subvencionat, només heu de completar les dades en aquest formulari i seguir les indicacions del correu que us enviarem.

Les dades es tractaran individualment i amb totes les garanties de confidencialitat.

Programa InnoCámaras

El Programa InnoCámaras s'emmarca dins del Programa Operatiu Plurirregional Espanya.

T'ajuden amb l'aportació de solucions innovadores mitjançant una metodologia que combina l'assessorament i ajuts directes a la innovació:

- FASE I: Un tutor designat per la Cambra realitza un assessorament individualitzat gratuït per diagnosticar àrees prioritàries de millora i elaborar recomanacions d’innovació de producte/servei, procés de producció, mètode de comercialització o gestió empresarial, posant les bases a un pla d’innovació per al teu negoci.

- FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s'encarregarà del Pla personalitzat d’implantació sorgit de l’Informe de Recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 40% per FEDER i un 60% per l’empresa beneficiària, i l’ajuda màxima que es pot obtenir és de 2.800€. 

Més informació 

Programa TICCámaras

Necessites crear un web, una botiga en línia o donar a conèixer el teu negoci a través del màrqueting digital? Els nostres experts t'assessoren gratuïtament.  Tu tries el proveïdor i subvencionem part del desenvolupament.

El Programa TICCámaras es materialitza a través de les següents accions:

- FASE I: Diagnòstics TIC sense cost. Assessors tecnològics de Cambra de analitzen el nivell d'aprofitament de les tecnologies en el teu negoci i et recomanen opcions de millora relacionades amb productivitat, comerç electrònic i màrqueting digital.

- FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s'encarregarà del Pla personalitzat d’implantació sorgit de l’Informe de Recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 40% per FEDER i un 60% per l’empresa beneficiària, i l’ajuda màxima que es pot obtenir és de 2.800€. 

Més informació

Horitzó Innovació

El servei Horitzó Innovació és un servei d’assessorament d’ACCIÓ. T’ofereix dos elements clau per millorar el rendiment de la teva empresa i preparar-la per innovar: una anàlisi personalitzada de l’estat actual de la teva empresa i un pla a mida per implementar les millores que detectem amb tu.

En concret, amb el servei Horitzó Innovació, obtindràs:

· Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats

· Una fotografia futura de com voldries que fos la teva empresa a dos anys vista

· Un full de ruta amb les recomanacions i accions prioritàries per reorientar el rumb de la teva empresa

· A més, podràs optar a un Cupó d’Innovació per finançar l’execució de les actuacions consensuades

El servei Horitzó Innovació és gratuït per a l’empresa. És indispensable un equip directiu implicat en el procés de treball.

El servei va dirigit a empreses amb:

· Més de 4 anys de constitució

· Un mínim de 5 treballadors

· Una facturació superior als 400.000 euros

 Més informació

Programa XPANDE

Programa d’assessorament per dissenyar el pla d’internacionalització cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Dirigit a:

·         Pimes espanyoles que desitgin iniciar-se en l'exportació

·         Pimes espanyoles que busquin accedir a un mercat exterior concret

·         Pimes espanyoles que busquin la seva consolidació en els mercats internacionals

Es divideix en dues fases:

FASE I: quatre mòduls que permeten construir de manera estructurada un pla d'internacionalització per a l’empresa al mercat exterior seleccionat. Sense cost per a l'empresa.

Mòdul 1: selecció de mercats

Mòdul 2: accés al mercat

Mòdul 3: comunicació i màrqueting

Mòdul 4: econòmic-financer

FASE II: Ajudes econòmiques per al desenvolupament del Procés d'Internacionalització de l’empresa. Subvencionat fins a un 80% (depenent de la CCAA) de les despeses elegibles del Programa, pressupost màxim per empresa de 9.000 €.

Més informació

Horizon Europe

L’Horizon Europe és el nou programa marc per a la recerca i la innovació de la Unió Europea pel període 2021-2027. Amb un pressupost previst de 100.000 milions d’euros, té l’objectiu de finançar iniciatives i projectes de recerca i innovació, des de la fase conceptual fins a la introducció a mercat, per donar resposta a les prioritats polítiques de la UE.

Des d’ACCIÓ i la Enterprise Europe Network t’ofereixen assessorament gratuït i personalitzat perquè puguis participar a l’Horizon Europe. Amb el seu acompanyament disposaràs de:

· Orientació, formació i assessorament: Estigues al dia de totes les oportunitats  de finançament europeu per dur a terme la teva R+D+I i créixer internacionalment. A través de jornades informatives, píndoles, assessorament individualitzat i difusió d’oportunitats

· Cerca de socis: Suport en la cerca de socis regionals, nacionals i internacionals a través de la xarxa Enterprise Europe Network, les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i les activitats de partnering (brokerage events)

· Revisió de propostes i Acords de Consorci: T’ajuden a revisar l’enfocament del teu projecte i posen al teu abast assessorament expert per a la revisió de la proposta i els documents d’Acord de Consorci

· Posicionament europeu: ACCIÓ participa activament en xarxes europees, projectes i activitats per posicionar l’ecosistema català i facilitar la participació d’entitats catalanes en els programes europeus. També t’assessoren sobre com posicionar-te davant de les institucions europees

Més informació