INICI / Subvencions

Ajuts eficiència energètica i economia circular a empreses sector turístic.

Oberta convocatòria anticipada pels anys 2023-2024 d'ajuts a la línia de finançament per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques de Catalunya. Inicia a les 9.00 h del dia 17 de gener de 2023 i acabarà un cop exhaurit el pressupost disponible o, com a màxim, el dia 31 de desembre de 2024.

Ha sortit  publicada la RESOLUCIÓ EMT/4139/2022, de 21 de desembre, per la qual es fa pública la convocatòria anticipada pels anys 2023-2024 d'ajuts a la línia de finançament per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques de Catalunya, en el marc de l'instrument europeu Next Generation i del Pla de recuperació, transformació i resiliència del Govern d'Espanya.

Us recordem, que el passat de 30 de novembre de 2022, es va publicar al DOGC número 8804, va sortir publicada, l’ ORDRE EMT/254/2022, de 28 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores de la convocatòria d'ajuts a la línia de finançament per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques de Catalunya, en el marc de l'instrument europeu Next Generation i del Pla de recuperació, transformació i resiliència del Govern d'Espanya, la qual us adjuntem. 

Objecte de la convocatòria:

Fer pública la convocatòria anticipada dels anys 2023 i 2024 per a la concessió d'ajuts a la línia de finançament per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques de Catalunya, en el marc de l'instrument europeu Next Generation i del Pla de recuperació, transformació i resiliència del Govern d'Espanya, per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya.

Sol·licituds i termini de presentació

El termini per presentar el formulari de sol·licitud de subvenció s'inicia a les 9.00 h del dia 17 de gener de 2023 i acabarà un cop exhaurit el pressupost disponible o, com a màxim, el dia 31 de desembre de 2024, data en la qual finalitza la vigència del programa, d'acord amb el que disposa la base 3 de l'Ordre de bases reguladores.

El formulari de sol·licitud normalitzat s'ha de presentar electrònicament, juntament amb la documentació que preveu la base 12 de l'annex 2 de l'Ordre de bases reguladores, mitjançant el Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat) , o de l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat) .

Confiem que aquesta informació sigui del vostre interès.

 

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix