INICI / Subvencions

Programa Kit Digital: Segment I (empreses d’entre 10 i 49 treballadors)

Publicada la primera convocatòria d'ajuts destinats a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital Ampliat fins el 31 de desembre de 2024

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d'aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d'estar inscrites al cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Els ajuts d'aquesta convocatòria estan destinats a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat i es concediran de forma directa i amb l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi en disposició crèdit suficient. 

L'import màxim d'ajut per beneficiari serà de 12.000 euros.

 

 

Adreçat a: Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors. 

Actuacions subvencionables:  Solucions de digitalització que responguin a alguna de les categories següents: lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, Business Intelligence i analítica, serveis d’oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

Quantia: L’import màxim que es concedirà en aquesta primera convocatòria serà de 12.000 euros, a través d’un ‘bo digital’.

Termini: Des del 15 de març fins al 31 de desembre del 2024. Aquest termini conclourà abans en cas d’esgotar-se el crèdit pressupostari establert.

 
Per a més informació cliqueu al següent enllaç. 

Comparteix