INICI / Subvencions

Programa Kit Digital: Segment II (empreses d’entre 3 i 9 treballadors)

Publicada la segona convocatòria d'ajuts destinats a la digitalització d'empreses d'entre 3 i 9 treballadors en el marc del Programa Kit Digital Ampliat fins el 31 de desembre de 2024

Beneficiaris:

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l’empresa beneficiària compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podrà disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització. 

L’import de l’ajut per a empreses d’entre 3 i 9 treballadors és de 6.000 €, que es poden utilitzar per a l'adquisició de serveis de pàgina web, botiga online, xarxes socials, CRM, ERP, gestió de processos, ciberseguretat, factura electrònica, etc., a través dels agents digitalitzadors.

Com sol·licitar l’ajut:

El primer pas és fer el registre a la plataforma Acelera Pyme i fer el test d’avaluació de Maduresa Digital. Un cop fet el test ja podeu seguir el procés.

Comprovar la mitjana de treballadors a la seguretat social + autònoms societaris del 2 de setembre de 2021 al 2 de setembre de 2022. Important! Reviseu aquesta dada just abans del 2 de setembre per si s’han produït altes o baixes a l’empresa que puguin afectar al segment al qual es pertany. La suma total ha de ser d’entre 3 i menys de 10 per poder presentar la sol·licitud. Consulta el document d’instruccions

Accedir a l’enllaç de sol.licitudomplir el formulari de registre per empreses beneficiàries 

kit digital.jpg

Comparteix