INICI / Formació

Elaboració i venda d'aliments polivalent (Xarcuteria i Carnisseria) (130h)

 

El curs capacita per: 

 

  • la preparació per a la venda de carns, aviram i productes de xarcuteria
  • la venda directa als clients de la carnisseria, xarcuteria i aviram
  • la preparació de comandes

 Contingut:

 

  1. Mòdul d’higiene del manipulador d’aliments. 10 hores  ( es donarà certificat oficial)
  2. Mòdul de carnisseria-xarcuteria. 90 hores
  3. Mòdul d’aviram. 20 hores
  4. Manipulació de càrregues. 10 hores

 

 

 

CONTINGUTS: 

 

  • Carnisseria:
    • Tècniques de tall i preparació de carn.
    • Conservació i emmagatzematge adequats de la carn.
    • Elaboració de productes carnis com salsitxes, hamburgueses, etc.
  • Xarcuteria i aviram:
    • Elaboració de productes com embotits, formatges, pollastre, etc.
    • Coneixement de les tècniques de curació i conservació.
    • Manipulació segura dels productes xarcuters i d'aviram
  •  Bones pràctiques d'higiene en la manipulació d'aliments
    • Recepció i emmagatzematge adequats dels aliments.
      • Higiene personal i ús correcte d’equips de protecció
      • Manipulació segura dels aliments durant la preparació i la venda.
      • Coneixement de les lleis i regulacions que afecten la manipulació d’aliments.
      • Compliment de les normatives per garantir la seguretat dels productes alimentari
  • Manipulació de càrregues

Durada total de la formació: 130h

 

 


Dates:del 20 de setembre al 22 de novembre Horari:14:30-20:30h Adreçat a:persones majors de 18 anys, prioritàriament en situació d'atur

Comparteix