INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició, una mostra d'acrílics i collage realitzats entre el 2019 i el 2020, es podrà visitar a Manlleu del 6 al 28 de febrer de 2021

Manel Grau va néixer a Sabadell però ja fa més de trenta anys que viu envoltat de natura al peu del Montseny, al municipi d’Arbúcies, on ha exposat de manera coŀlectiva al Museu Etnològic de la Gabella i també de forma individual a diferents locals del poble. Des de 2016 forma part del coŀlectiu d’artistes Artpirineus, amb artistes del Ripollès, la Garrotxa, ...

 

Les primeres exposicions van ser el 1989 - 1990 a la Gabella d’Arbúcies, pintura i fotografia. I el 2010 reprèn l’activitat, les exposicions i genera més volum d’obres.

 

L’exposició Diàleg de Colors es podrà visitar a Manlleu del 6 al 28 de febrer de 2021, a la Sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.

 

Sobre l’artista:

 

Dibuixar i pintar és una necessitat vital que Manel Grau ha dut a dins des de sempre, però ha estat en els últims anys que s’ha llençat a fer-ho. Ara, fora de tot judici, posa per davant el gaudi propi que el crear li proporciona.

 

Si bé la seva pintura es torna cada vegada més salvatge i abstracta, no abandona pas la pintura figurativa, així com tampoc els collages amb missatges més o menys encriptats que esperen ser desxifrats per la persona que els observa.

 

Quan Manel Grau és a l’estudi, els diversos suports se li presenten com a espais en blanc que el repten a que els transformi, els ompli de colors, formes, textures i missatges que inevitablement emanen del seu interior.

 

Si bé en un principi va tenir diferents mestres- com el pintor sabadellenc Antoni Angle, que li ensenyaren tècniques de dibuix i pintura- ha estat amb el temps que ha anat explorant, de manera autodidacta, com expressar el seu món interior i plasmar-lo en pertrets diversos, ja sigui paper, pintures, guix, tela, fusta o material reciclat.

 

Manel Grau té el principi, però mai te un final decidit, i si el te, és molt flexible, amb paraules de l’artista: “ podria retocar les meves obres fins l’eternitat”.

foto-el-mar-no-cesa-manel-grau.jpg

Imatges relacionades

  • Cartell Diàleg de colors.jpg

Comparteix