INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’Espai Rusiñol acollirà dissabte, 13 de febrer a les 5 de la tarda, un concert de 9 peces, algunes d’elles per a cobla sola i les altres acompanyades de la percussió́ i la bateria

El proper dissabte 13 de febrer tindrà lloc un concert de sardanes i de música de cobla amb l’acompanyament de Robert Armengol, percussionista i bateria. Aquest concert estava s’havia programat a l’octubre i després al desembre, però es va haver de posposar degut a les restriccions marcades per la pandèmia.

L’Agrupació Sardanista continua recolzant la cultura i és per això que aposta per un concert diferent als que s’han fet fins ara a Manlleu. Els últims canvis en les mesures per a la contenció de la Covid- 19 marquen un confinament comarcal, per tant podran gaudir del concert les persones de Manlleu i de tota la comarca d’Osona.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 5 de la tarda a l’Espai Rusiñol i anirà a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, una cobla molt assídua en la programació manlleuenca, i de Robert Armengol a la bateria i percussió́. El concert estarà̀ format per 9 peces, algunes d’elles per a cobla sola i les altres per ser acompanyades de la percussió́ i la bateria. Fa anys a Manlleu ja hi havia hagut algun concert amb cobla i percussió, però aquesta vegada s’ha optat també per la bateria per donar-li una visió més jazzística i moderna a la cobla. En el concert sonaran autors clàssics com Eduard Toldrà, Vicenç Bou o Fèlix Martínez Comín i autors més contemporanis com Lluís Alcalà, Marc Timón o els dos compositors de la mateixa cobla, Enric Ortí i el centellenc Joan Druguet.

Per primera vegada sonarà a Manlleu l’obra “Fantasies del Ges” de Pitu Chamorro inspirada en llegendes de la Vall del Ges.

El concert tindrà l’aforament limitat i se seguirà amb totes les mesures de seguretat establertes. Les entrades es poden comprar a www.teatrecentre.cat

Captura de pantalla 2021-02-09 a las 11.02.56.png

Imatges relacionades

  • CONCERT ST JORDI+PERCUSSIÓ.jpg

Comparteix