INICI / TEMES / Informació / Notícies

Enguany es recuperen les parades de roses i llibres a la plaça Fra Bernadí i en altres espais de la ciutat

Al llarg de tot el dia es trobaran parades de llibres i roses d’empreses, professionals i entitats a la Plaça Fra Bernadí, davant dels seus establiments o bé en altres espais de la ciutat. Tots els actes programats amb motiu de Sant Jordi s’inclouen en el programa d’activitats de la Primavera enCantada 2021.

Manlleu ha volgut dotar de més contingut la Diada de Sant Jordi i ha programat també altres activitats paral·leles: el concurs de dibuix de Sant Jordi amb les escoles, el Manlleu porta cua amb el Concurs Maria Canals, una activitat de Ràdio en directe amb club de lectura inclòs, un espectacle de Sant Jordi per la Residència Aura i la Llar Residència de Manlleu, un concert amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i un concert amb Roger Mas.

Totes les activitats compleixen les mesures fixades en el Pla específic elaborat entre el departament de Cultura de la Generalitat i Procicat per regular la celebració de la 

Diada de Sant Jordi - 23 d'abril de 2021

9.00-13.00 h. DIVERSOS ESPAIS. Centres educatius de Manlleu. Concurs de dibuix de Sant Jordi: “Dibuixa Manlleu”

10.00-20.00 h. PLAÇA FRA BERNADÍ. MANLLEU PORTA CUA. Un piano a les teves mans. Concurs Internacional de Música Maria Canals.

15.30-17.30 h. JARDINS DE CAN PUGET. Inscripció: www.entradesmanlleu.cat  Ràdio en directe + club de lectura “De tot una mica”. Especial Sant Jordi. Inclou l’emissió en directe del club de lectura amb el llibre Perquè no et perdis pel barri, de Patrick Modiano. (inscripció Club a la Biblioteca).

16.30 i 18.00 h. RESIDÈNCIA AURA I LLAR RESIDÈNCIA DE MANLLEU. EL CAVALLER I LA PRINCESA. Infestum Espectacles (només per a usuaris/es)

17.30 h. JARDINS DE CAN PUGET. Entrega de Premis del Concurs de dibuix de Sant Jordi

18.30 h. JARDINS DE CAN PUGET. COBLA SANT JORDI-CIUTAT DE BARCELONA. Entrada lliure, aforament limitat. Entrades exhaurides

20.00 h. TEATRE CENTRE. Entrades a: www.entradesmanlleu.cat Concert de ROGER MAS. Preu: 12€.
 

sant_jordi.png

Comparteix