La detenció es va poder realitzar per què l’autor, un jove amb nombrosos antecedents policials, es va deixar el telèfon dins del bar on havia entrat a robar. Trobar el mòbil dins del local va permetre situar-lo al lloc dels fets i per tant detenir-lo.

La passada matinada del 2 de juny, agents de la Policia Local van detenir l’autor del robatori a l’interior d’un bar de Manlleu. Posteriorment s’ha identificat també a la resta dels col·laboradors. Va facilitar la detenció el fet que l’autor, un jove amb nombrosos antecedents policials, es va deixar el telèfon dins del bar on havia entrat a robar. Mentre els agents es trobaven dins del bar un cop van ser avisats del robatori, van trobar el mòbil a l’establiment i al jove que vagava pel carrer buscant-lo. Trobar el mòbil dins del local va permetre situar-lo en el lloc dels fets per la qual cosa va ser detingut. Posteriorment, amb les imatges de les càmeres, es va corroborar la seva autoria i la identitat de la resta de col·laboradors. En aquests moments els Mossos d’Esquadra continuen les gestions indagatòries sobre el cas. 

La setmana passada, agents de la Policia Local van detenir a l’Avinguda de Roma un dels autors d’un furt en un establiment i van identificar el segon implicat. Ambdós són membres del mateix grup i amb diversos antecedents policials. La pressió que està realitzant tant Mossos d’Esquadra com Policia Local sobre aquest grup està permetent resoldre i posar a disposició judicial de forma immediata a aquests joves que darrerament estan molt actius.

201217 policia_plaça.jpg

Comparteix