La convocatòria està oberta als i les artistes que tinguin una relació directa amb la ciutat de Manlleu i el termini per presentar la seva proposta serà el proper 20 de setembre.

Els pisos de Can Garcia han estat un edifici emblemàtic no només del barri de l'Erm, si no de la ciutat de Manlleu, i és per això que des de l’ajuntament es creu oportú tenir quelcom in situ, que ens recordi la història més recent d'aquests dos edificis. Es cerca una “peça” que utilitzant qualsevol tipus de material i tècnica artística es converteixi en un espai de record  del pisos de Can Garcia. 

La proposta seleccionada rebrà una dotació econòmica de 5.000 € (mil euros), impostos inclosos. Aquest import inclou els honoraris, la despesa de producció i la instal·lació del monument de manera completa, que anirà a càrrec del/la artista amb el suport de la Comissió designada per l’Ajuntament de Manlleu.

 

Les persones candidates podran presentar la seva proposta fins el dia 20 de setembre a les 12 de la nit. La proposta s'ha d'enviar de forma telemàtica a través del correu electrònic comunicacio@manlleu.cat 

Trobareu adjunt a la notícia les bases del concurs.

 

 

 

 

210201 enderroc_can_garcia.jpg

Documentació adjunta

Comparteix