El divendres dia 10 de setembre a les 12 h., al Teatre municipal, tindrà lloc la conferència d’inauguració del nou curs escolar titulada ”Temps de lideratge i canvi a les escoles”, a càrrec d’Anna Jolonch Anglada, doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat París VIII, Professora Associada de la Facultat Educació UB i UCL CEL de l'Institut d'Educació de Londres

El proper divendres dia 10 de setembre el Teatre municipal acollirà la inauguració del curs escolar 2021-22 de Manlleu. L’acte central serà la conferència d’Anna Jolonch Anglada ”Temps de lideratge i canvi a les escoles”. La ponent és doctora en Ciències de l'Educació per la Universitat París VIII, Professora Associada Facultat Educació UB i UCL CEL de l'Institut d'Educació de Londres. En el marc d’aquest acte d’inauguració del curs escolar es farà també un reconeixement al personal dels centres educatius, tant docents com personal d’administració i serveis, que es van jubilar durant el curs passat. L’acte es clourà amb una actuació musical a càrrec d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.

La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa però aquest és un acte obert també a tota la ciutadania en general.


Dia: Divendres, 10 de setembre

Lloc: Teatre Municipal de Manlleu. Carrer del Pont, 9

Hora: 12 h

210903 classe_buida feliphe-schiarolli-hes6nUC1MVc-unsplash.jpg

Comparteix