A partir de les vuit del vespre, i durant quatre hores, el centre de Manlleu acollirà una vetllada per gaudir del comerç, la gastronomia i la cultura

El dissabte 21 de maig, a partir de les 8 del vespre i fins les 12 de la nit, els comerços de Manlleu  obriran per celebrar una Nit encantada que girarà al voltant del comerç i que comptarà també amb activitats lúdiques, gastronòmiques i culturals per a tots els públics. Sota la temàtica d’Una nit d’estiu, La Nit encantada Shopping Night convida a tothom a passejar pels carrers del centre deixant-se emportar per l’oferta de productes i serveis que hauran preparat els comerços i el Mercat Municipal de Manlleu. 

Participen en la Nit encantada més de 40 establiments comercials i de restauració que s’ubicaran a la plaça Fra Bernardí, i als carrers del Pont, Enric Delaris, Fedanci i Sant Jordi, a les mateixes botigues o bé en espais a l’exterior. El Mercat Municipal també hi participarà, traslladant-se a la plaça i oferint tapes i degustacions elaborades amb productes de les seves parades com un plat de carn del perol amb greixons, esqueixada de bacallà... Complementaran l’oferta gastronòmica el restaurant Can Rusiñol amb un tast d’arrossos i fideus i la cervesa artesana de Kom Beer. L’Associació de comerciants de l’avinguda de Roma oferirà coca amb llonganissa  i destinarà una part de la recaptació a la Creu Roja de Catalunya en el seu programa d’ajuda als refugiats d’Ucraïna. 

Pel que fa a les propostes artístiques i culturals, l’Escola de Dansa Ma Cinta oferirà una demostració de l’espectacle Una nit d’estiu. Pels carrers del centre podrem veure les actuacions del Grup Combo de l’Escola de Música de Manlleu, La Musetter Fest i els espectacles itinerants  dels Estruços exploradors i d’Infestum Marching Band. També hi haurà tallers familiars i l’espectacle de dansa Tribal & Flames. 

Manlleu recupera així una activitat de dinamització comercial organitzada per l’OPE Manlleu en col·laboració amb l’associació de botiguers MAB Manlleu i l’Associació de comerciants del Mercat Municipal de Manlleu, l’Escola Municipal de Música de Manlleu i la Diputació de Barcelona. 

Podeu consultar tota la informació al web www.manlleu.cat/ope/nit-encantada i al díptic adjunt a l'apartat de documentació

NIT_Cartell_XXSS__quadrada.jpg

Documentació adjunta

Comparteix