INICI / TEMES / Informació / Notícies

La pista de gel del BadaNadal ha batut un nou rècord de patinadors i patinadores, 16.572. La novetat del Bada-Casal ha tingut una molt bona acollida entre la ciutadania i han estat 717 les inscripcions rebudes per participar d’una o més de les activitats proposades.
Més de 3.000 persones han passat pel Campament Reial instal·lat a la plaça de Dalt Vila els dies 3 i 4 de gener.

L’Ajuntament de Manlleu tanca una nova edició del BadaNadal amb una valoració positiva a tots els nivells. En aquest any de retorn total a la “normalitat”, la pista de gel ha atret a més persones que en les anteriors edicions i els patinadors i patinadores valoraven tant el tamany de la pista com la qualitat del gel.

Per la pista de gel a l’aire lliure més gran de Catalunya i durant els 33 d’obertura, hi han passat 16.572 patinadors/es, d’aquests 2.141 han estat nens i nenes que han visitat la pista amb les seves escoles i 53 que han participat d’algunes de les activitats que s’han realitzat a pista en el marc del Bada-Casal. La resta, 14.378, han visitat la pista de forma individual i d’aquests, 1.893 ho han fet descanviant rasques de la campanya del MAB.

Enguany l’oferta del BadaNadal s’ampliava amb el Bada-Casal, una àmplia oferta d’activitats gratuïtes per a nens i nenes de 3 a 12 anys de Manlleu i que volien ajudar a la conciliació familiar en aquestes dies de vacances escolars. Del 22 de desembre al 5 gener vàrem tenir 717 inscripcions a les diferents activitats, sent les més demandades el casal de Nadal i la ludoteca.

Per acabar amb les activitats amb motiu del Nadal i Reis a Manlleu, els dies 3 i 4 de gener, a la tarda, es va instal·lar el Campament Reial a la plaça de Dalt Vila. Van visitar el campament 3.059 persones.  El dia 5 a la tarda va tenir lloc la Cavalcada de Reis, que enguany van recórrer la ciutat amb carros estirats per cavalls. A la plaça Fra Bernadí, els mateixos personatges que es podien veure al campament reial van ser els encarregats de cloure la cavalcada i recollir les claus de la ciutat de mans de l’alcalde, Àlex Garrido. Tot seguit, un espectacle de “molta llum i poc soroll” a les escales de la plaça Fra Bernadí va tancar l’acte.

Aprofitem per fer un agraïment públic a totes aquelles persones, entitats i empreses que col·laboren en el BadaNadal, el campament i la cavalcada, gràcies!

 

NP fotos patges i pista.jpg 

Np pista.jpg 

np patges.jpg

 

np patges.jpg

Comparteix