INICI / TEMES / Informació / Notícies

El passat 23 de febrer, es va celebrar per primera vegada a Manlleu una trobada amb els regidors i regidores del Consistori Infantil (nens i nenes de 6è de Primària) i els representants del "Fem Pinya!" (joves de 1r a 4t d'ESO). Es van conèixer i van treballar de forma conjunta propostes que millorin la cultura a Manlleu.

Els infants i adolescents van reunir-se al Museu del Ter. A l’inici la regidora de Participació Ciutadana, Núria Martínez, els va donar la benvinguda i van rebre la benvinguda i els va animar a seguir aportant propostes de millora per Manlleu (entorn a la cultura però també en general) per tal de sumar la seva visió en el dia a dia de les decisions que es prenen a la ciutat.

A continuació, els infants i joves van poder traslladar els dubtes i suggeriments sorgits de les dinàmiques entorn a la cultura portades a terme a les totes les aules de 6è de Primària i de Secundària de la ciutat. Per fer-ho, van comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Eva Font, que els va escoltar i va poder resoldre'ls els dubtes que tenien.

Una vegada realitzada aquesta part en comú, els infants i joves van treballar en grups per exposar les propostes recollides a les aules per donar resposta a l'encàrrec que se'ls ha fet aquest curs: Organitzar una activitat cultural a la ciutat per tots ells i elles, sumant els pressupostos assignats als dos espais participatius, 10.000 euros.

A partir de les propostes recollides i de la valoració tècnica posterior, es realitzarà una enquesta que podran respondre els infants i adolescents de la ciutat per decidir amb què els agradaria invertir el pressupost assignat.

Finalitzada aquesta part i després d'haver esmorzat, es va realitzar un recorregut per diferents espais culturals de la ciutat, anant a visitar el Teatre Municipal de Manlleu, l'espai de creació i exposició Can Patalarga i la Sala d'exposicions de Can Puget.

El dia va concloure amb el comiat i valoració final per part del regidor de Joventut, Eduard Robles, que va motivar als infants i joves a seguir treballant en el dia a dia per millorar Manlleu i sobretot, a seguir donant la seva opinió per fer un Manlleu més inclusiu i que integri la mirada de tota la ciutadania.

trobada fp i consisstorii.jpg

trobada fp.jpg

Comparteix