INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició reuneix peces de dones vinculades a Manlleu i ofereix una mostra de pintura, collage, patchwork, videoart i fotografia. La inauguració serà el proper divendres, 3 de març, a les 8 del vespre.

L’exposició “Des del nostre plaer” és una exposició col·lectiva que reuneix dones vinculades a Manlleu. Un total de vint autores entre les que s’hi troben Joana Martos Latorre, Immaculada Tubau Prat, M. Rosa Terradellas Delgar, Eva Font Morató o Susanna Baronat López, entre d’altres.

Seguint la línia de les anteriors exposicions programades a Can Puget amb motiu del 8M, s’ha consensuat una temàtica amb les autores. Enguany és el torn del plaer. El passat 17 de novembre, l’artista i gestora cultural Roser Oduber va fer una ponència a les participants, compartint la seva interpretació d’aquest concepte.

L’exposició, que enguany arriba a la seva quarta edició en el format d’exposició col·lectiva de dones de Manlleu, serà una mostra de pintura, collage, patchwork, videoart i fotografia.

La inauguració, que serà el proper divendres 3 de març de 2023, a les 20 h, a la sala d’exposicions de Can Puget, comptarà amb un esquetx teatral de l'obra "Plaaa...eh?", obra que l’entitat Teatre Centre Manlleu Associació Cultural ha programat pel dia 12 de març , a les 18 h, a l’Espai Rusiñol. 

Les participants del projecte Plaaa...eh? són:

Direcció - Irene Gutiérrez i Camila Jaimes

Actrius - Alex Martínez, Cristina Maroto, Judit Torrent, Laia Codony, Mar Prat, Maria Fernanda López, Meritxell Gràcia, Vinyet Danés, Mireia Caixàs, Núria Campàs

L’exposició es podrà visitar del 4 al 26 de març de 2023 en horari de dijous a diumenge, de 18 h a 20 h. Entrada lliure

Expo des del nostre plaer imatge 3.03

Imatges relacionades

  • Expo des del nostre plaer cartell març 2023

Comparteix