Aquesta cursa atlètica combina el repte esportiu amb un repte de conscienciació ambiental.

L’Ultra Clean Marathon (UCM) és un gran repte esportiu i ambiental. Vol activar la consciència ambiental entre les persones esportistes, i apel·lar a la seva capacitat d’acció per la natura. Per això l’UCM és una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging), es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament i es dona l’import de les inscripcions a projectes de conservació de la natura i defensa del medi ambient.

Aquesta 5a edició, que serà el proper dissabte 18 de març, recorrerà diferents indrets de la comarca d’Osona, i tindrà Vic com a punt de sortida i arribada. Els participants passaran per Manlleu a partir de les 8:30 del matí i s’instal·larà el punt d’avituallament i de recollida de residus a la zona de l’embarcador del Ter.

L’UCM  està organitzada conjuntament per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, i l’Agència de Residus de Catalunya amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:

Què és – Ultra Clean Marathon

Logo-UCM.png

Imatges relacionades

  • ultra clean marathon.jpg

Comparteix