INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu acollirà el dissabte 20 de maig aquest concert organitzat pels Amics de la música de Manlleu

La pianista Alba Ventura oferirà aquest dissabte a les nou de la nit el concert Per a Alicia de Larrocha a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. L’acte forma part del 33è Cicle de Concerts de Manlleu que organitzen els Amics de la Música de Manlleu.

El record d’Alicia de Larrocha ha quedat inesborrable en tots aquells que la van escoltar en els més de 4.000 concerts que va dur a terme arreu del món entre 1929 i 2003. El llegat de Larrocha és enorme, com a intèrpret i també com a professora, ja que va transmetre la tradició de l’escola d’Enric Granados i Frank Marshall.

Alba Ventura, una de les seves alumnes més destacades, oferirà un complet recital d’homenatge, integrat per obres catalanes dedicades a la pianista, així com peces emblemàtiques d’Enric Granados i Isaac Albéniz.

Amics de la Música de Manlleu han organitzat aquest esdeveniment en col·laboració amb l’associació Joan Manén. Una entitat que va néixer fa dotze anys amb la finalitat de recuperar i difondre el patrimoni musical català. Una tasca a la enguany s’hi ha sumat l’entitat manlleuenca.

Aquest concert de maig i el proper del mes de juny, dedicat al contrabaix, estan coorganitzats per les dues entitats, i formen part també del cicle Els teus clàssics de l’Associació Joan Manén.

El preu de l’entrada és de 15 euros i serà gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu, pels socis de l’Associació Joan Manén i pels menors de 16 anys. Les entrades es poden adquirir al Museu del Ter i trucant al telèfon 93 851 51 76.

Concert Alba Ventura imatge 20.05

Imatges relacionades

  • Concert Alba Ventura cartell 20.05

Comparteix