El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Manlleu ha editat una programació unificada que aplega les propostes municipals i també aquelles impulsades per associacions i empreses del municipi

L’Ajuntament de Manlleu ha publicat l’oferta de casals adreçada a infants i joves per a l’estiu 2023. Aquesta oferta, dividida en dos díptics diferenciats, inclou tant la programació d’activitats organitzada des del mateix ajuntament dins del paraigua Viu l’estiu, com aquelles organitzades per empreses privades i associacions i entitats del municipi.

S’han editat dos díptics en paper que es distribuiran a través dels centres escolars de Manlleu i dels equipaments municipals: un adreçat a joves  i l'altre a infants. Aquests sumen desenes de propostes culturals, lúdiques, educatives i esportives per gaudir de l’estiu a Manlleu. Entre tots s’ha construït una oferta de qualitat, heterogènia i que té com a objectiu oferir més i millors oportunitats educatives i de lleure.

Aquesta programació també es pot trobar en línia al web d'Educació de Manlleu.cat.

L’Ajuntament actua un any més com a aglutinador de la programació d'activitats d'estiu per garantir que siguin diverses, heterogènies i de qualitat per incrementar la participació d'infants i joves. Aquesta actuació s'emmarca dins l'estratègia d'educació 360, i vol tornar a posar a disposició de tota la ciutadania una oferta més diversificada, que garanteixi l'equitat i augmenti la participació d'infants i adolescents.

Propostes municipals 'Viu l’estiu'
Pel que fa als casals organitzats per l’Ajuntament de Manlleu, aquests inclouen propostes temàtiques de diferents disciplines per tal d’atraure a diversos públics d’infants i joves. Hi trobem activitats culturals (Aventura, Cinema, Música, Cuina, Robòtica i Biblioteca), activitats esportives (Piscina, Multiesport, Futbol Mixt, Voleibol i Bàdminton) i activitats educatives (Premonitor de lleure, Reforç educatiu, suport i Acompanyament educatiu, Anglès).

Les inscripcions als casals d’estiu municipals es poden fer presencialment del 30 de maig al 9 de juny a l’Edifici Can Puget (plaça de Dalt Vila, 1). De 9 a 14 h i de 15 a 17 h. Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’Educació: 93 850 66 66, educacio@manlleu.cat.

Els processos i els terminis d’inscripció de la resta d’activitats es poden consultar a la fitxa de cada una que trobareu al web www.manlleu.cat/educacio o bé als tríptics impresos que es repartiran pel municipi.

 

A continuació podeu veure un vídeo resum amb algunes imatges dels Casals de Manlleu 2022. Podeu veure la versió completa a Youtube.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ajuntament de Manlleu (@ajmanlleu)

logos estiu.jpg

casalestiu23_ajmanlleu_generic_RGB_AAFF_01-01.jpg

Imatges relacionades

  • casalestiu23_ajmanlleu_generic_RGB_AAFF_01-01.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix