L’exposició, formada per un conjunt de fotografies i tríptics de Jose Pecci, s’inaugurarà el dissabte, 3 de juny, a les 19 h. i es podrà veure del 4 al 25 de juny a la sala d’exposicions de Can Puget.

Segons l’artista “Aquesta exposició ens parla de la nostra amiga, la solitud, la qual viu en cadascun de nosaltres d’una manera latent, formant part sense remei de la nostra existència, tenint com a aliat el temps, inexorable i irònic; aquest temps que corre enrere en els nostres records i endavant en la matèria. Quan aquesta solitud és acceptada i la convertim en la nostra aliada, pot ser la millor companyia per a crear o créixer interiorment. Però, què passa quan aquesta ens ve imposada com a reflex d’una societat cada vegada més individualista o bé és una solitud no desitjada o no acceptada? Ningú se’n pot escapar, ni d’ella, ni del temps, ni de les seves lleis inexorables que esgarrapen la nostra existència sense cap clemència.”


Aquest projecte fotogràfic es presenta amb una sèrie de 8 tríptics i de 4 fotografies. S’acompanya amb una projecció de part del treball ’Palabras pixeladas’ i altres imatges que l’autor ha estat fent des de fa anys, i on, d’una manera subconscient, els conceptes de solitud i temps ja hi eren presents. És com si al final totes aquestes imatges formessin part d’un gran trencaclosques que estava pendent de muntar, on també la seva vida, la seva solitud i el seu temps en fossin les peces.


L’exposició es podrà visitar del 4 al 25 de juny de 2023, de dijous a diumenge, de les 18 a les 20 h i la inauguració serà dissabte, 3 de juny, a les 19 h.

Imatges relacionades

  • Solitud-temps A3.png

Comparteix