El projecte LECXIT i la Biblioteca Municipal de Manlleu han preparat un acte per celebrar el final del curs. L'acte serà el dimecres 7 de juny, a les 17:30 h., a l'Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu i està obert als infants participants en el projecte, a les seves famílies i a les persones voluntàries.

El programa LECXIT, promogut per la Fundació Bofill, té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora dels infants de 4t, 5è i 6è de primària en situació de vulnerabilitat.

En l’actualitat, el programa compta amb una xarxa de quasi 300 espais LECXIT a 150 municipis on més de 1.900 persones voluntàries acompanyen setmanalment un infant per a fer de la lectura una experiència divertida i apassionant. Totes les persones voluntàries van realitzar una formació (presencial o virtual) abans de l’inici de l’activitat. A més, aquests mesos han comptat amb l’acompanyament i assessorament per part d’un equip de professionals, una assegurança que cobreix l’activitat i han obtingut un certificat de participació en finalitzar el curs.

Per celebrar el final d'aquest curs es durà a terme una festa de final de curs, un acte pensat per celebrar-ho amb les famílies. 

final curs lecxit.png

Comparteix