INICI / TEMES / Informació / Notícies

La música és i serà la banda sonora de les nostres vides i aquesta exposició és un petit homenatge a alguns músics que, cadascun al seu estil i a la seva manera, han deixat empremta en la història del rock. La inauguració serà el divendres, 4 d’agost, a les 20 h. i es podrà veure a la sala d’exposicions de Can Puget del 5 al 27 d’agost.

L’autor, Jordi Gabarró, es complau de poder mostrar aquestes obres fetes a partir de tres tècniques ben diferents: el mosaic, el pirogravat i la marqueteria. Sempre treballa amb fusta natural, assecada i sense tenyir, de manera que en conserva la coloració original. Aquesta fusta l’aconsegueix de manera sostenible i la treballa sempre a mà. L’exposició té una banda sonora formada per cançons de tots aquests artistes i es complementa amb tres mosaics que es distancien del món de la música. 

L’exposició, inclosa en el programa d’activitats de la Festa Major de Manlleu 2023, s’inaugurarà el proper divendres, 4 d’agost, a les 20h. i es podrà veure del 5 al 27 d’agost  en horari de dijous a diumenge, de les 18 a les 20 h, a la sala d’exposicions de Can Puget.

Cartell expo Jordi Gabarró agost Can Puget

Comparteix