INICI / TEMES / Informació / Notícies

El tram del passeig del Ter a l’alçada del carrer Sant Martí s’ha perimetrat i tancat provisionalment per temes de seguretat, per perill d’esfondrament.

Avui, 8 d’agost, s’ha procedit al buidatge d’urgència del canal industrial de Manlleu. El motiu és l’esfondrament d’una de les parts del canal antic, que passa per sota el passeig del Ter, en paral·lel al canal actual. El buidatge s’ha realitzat per temes de seguretat i per poder procedir a la reconstrucció d’aquesta zona amb celeritat. Pel perill d’esfondrament que presenta aquest tram del passeig del Ter, a l’alçada del carrer Sant Martí, s’ha perimetrat la zona i s’ha fet un tancament provisional. 

S’han iniciat ja les obres de reconstrucció de la zona amb perill d’esfondrament i està previst que finalitzin aquesta setmana. Les obres de reconstrucció necessitaran uns dies per assecar-se i és per aquest motiu que encara no es pot concretar el dia que es tornarà a omplir el canal i a obrir l’accés d’aquest tram de passeig. 

Demanem prudència a les persones que passegin per aquesta zona i que no s’apropin al tancament perimetral que s’hi ha realitzat. Disculpeu les molèsties.

 

230808 zona_esfondrament_psg_ter_foto.JPG

Imatges relacionades

  • 230808 zona_esfondrament_psg_ter.JPG

Comparteix