INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper divendres, 1 de setembre, a les 20 h., s’inaugurarà aquesta exposició que mostra les múltiples formes que el mot bisell pot prendre.

Una exposició de Carme Solà, Ferran Machado Lara, Ingrid Machado Genescà, Marcel Ferrer, Neus Larred, Serena Mackinze, Sol Roca i Toni Garcia.

El mot bisell, dins l’àmbit del gravat, defineix el perímetre d’una placa de metall que ha estat llimat en biaix per evitar que esquinci el paper en el moment de fer l’estampa, i bisell també és el nom que al 2015 un grup d’artistes van triar per anomenar l’espai en què duien a terme les seves propostes artístiques. Actualment, aquest grup d’artistes el componen, més enllà de les 8 persones esmentades abans, moltes d’altres que n’han format part, ja sigui definint-lo en els seus inicis com ocupant-lo esporàdicament en períodes de mancança d’espais per a la creació artística. Totes elles han contribuït a definir l’espai de què gaudim actualment. Alhora, bisell també és una idea. Una idea sense límits i en constant evolució, empesa per les creacions de cada un i cada una dels seus components.

Aquesta exposició vol ser una mostra de les múltiples formes que aquesta idea pot prendre.

L’exposició es podrà visitar del 2 al 24 de setembre de 2023, a la Sala d’exposicions de Can Puget en horari de dijous a diumenge, de les 18 h a les 20 h

Inauguració: divendres, 1 de setembre, a les 20 h.

Cartell expo Bisell setembre 2023

Comparteix